Dieta cu supă magică pentru a scădea rapid în greutate

0
17

Vrei să slăbești rapid și eficient și să-ți menții silueta pe termen lung? Alege dieta cu supă care este prezentată mai jos și urmează o alimentație alcătuită în principal din legume și fructe, fără produse bogate în grăsimi și colesterol. Bea multă apă plată și ceaiuri din plante medicinale. Nu mânca după ora 19 seara. Odihnește-te suficient, dormi minim 7 ore pe noapte.

Supa pentru slăbit
Supa pentru slăbit

Mentalitatea unor oameni este de a se înfometa pentru a slăbi, acest obicei nesănătos apare mai ales la femei. Pentru a slăbi ușor trebuie puțină răbdare, de urmat recomandările unor nutriționiști privind modul de a mânca sănătos, fără a te îmbolnăvi.

Supa la care ne referim în acest articol este din legume și poate fi consumată de orice persoană deoarece este ușor de digerat. Este ușor de preparat, este gustoasă și are un aspect care îți încântă simțurile. Este o supă gătită din ingrediente naturale, săracă în grăsimi, hrănitoare și dietetică.

Ingrediente folosite, ceapă, roșii, varză, praz, ardei gras roșu, usturoi, pătrunjel
Ingrediente folosite: ceapă, roșii, varză, praz, ardei gras roșu, usturoi, pătrunjel…

Se folosesc următoarele ingrediente: 4-5 roșii, o jumătate de varză, 4 cepe, o jumătate de rădăcină de țelină, 5 căței de usturoi, un praz sau 4 bucăți de ceapă verde, 2 ardei grași roșii, o rădăcină de pătrunjel, 1 nucșoară, 1-2 lingurițe de chimen, o lingură de oregano, o legătură de frunze proaspete de pătrunjel, 2 linguri de pastă de tomate, 2-3 cuburi maggi de pui, 2 frunze de dafin, sare și piper.

Se fierb la foc mic varza, ceapa, roșiile și prazul
Se fierb la foc mic varza, ceapa, roșiile și prazul
Varza, roșiile, ceapa și prazul se amestecă în blender
Varza, roșiile, ceapa și prazul gata fierte se amestecă în blender
Se adaugă țelina, pătrunjelul și ardeii roșii
Se adaugă țelina, rădăcina de pătrunjel și ardeii roșii

Se curăță toate legumele, se spală și se taie în bucăți potrivite, ca la orice supă. Varza se taie fideluță. Condimentele se pregătesc și se pun la sfârșit, la fel și verdeața. Inițial se pune la fiert apa într-o oală încăpătoare pe aragaz, la foc mic. Se pun 2 cuburi maggi de pui în apă, se dizolvă, se adaugă varza tăiată fideluță, apoi roșiile, prazul și ceapa care sunt tăiate în prealabil în bucăți mai mari. Se lasă să dea un clocot, se scot cu un polonic, se pun în blender și se mărunțesc. Se pune compoziția înapoi la fiert în supă, se adaugă țelina, pătrunjelul și ardeii grași roșii care au fost tăiați în cubulețe, apoi se amestecă. După ce au fiert se adaugă condimentele (frunze de dafin, coriandru, chimen, oregano, frunze de pătrunjel, sare și piper), ceapa verde tăiată rondele și 2 linguri de tomate. Se amestecă, se lasă foarte puțin să fiarbă și supa este gata.

La final se adaugă condimentele și ceapa verde tăiată rondele
La final se adaugă condimentele și ceapa verde tăiată rondele

Acest preparat culinar este delicios, ușor de digerat, se servește de 3 ori pe zi. Dieta se completează cu salate de legume și fructe ca desert.

728×90 sub articol
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ