7 povești incredibile despre câștigătorii la loto

0
306
castigator la loterie

Uneori este mai ușor să ajungi în vârf, decât să te menții în vârf. Acest lucru nu se aplică doar sportivilor, ci și unor câștigători loto, care au fost înzestrați de soartă cu norocul de a avea succes la bani.

Oamenii cred în norocul lor

Foarte mulți oameni sunt înnebuniți după jocurile de noroc. Ei joacă an de an și cred în norocul lor. Cu toate acestea, doar câțiva sunt cu adevărat norocoși și ajung să câștige chiar câteva milioane de dolari. Totul depinde de norocul fiecăruia. Cei care au experiență în acest domeniu spun totuși că nu ar exista nicio regulă în acest sens și că majoritatea jocurilor se bazează pe noroc.

Cele mai incredibile 7 povești despre câștigătorii loto

Există oameni care cred cu tărie că banii le vor aduce o mare fericire, însă de multe ori au parte de dezamăgire. Unii însă chiar au ajuns să-și îndeplinească acest vis, de a deveni milionari. Este vorba despre 7 câștigători care au sărbătorit deja victoriile lor.

Clarence W. Jones

Acest „jucător profesionist” din Massachusetts a câștigat suma totală de $18.000.000 într-o perioadă de timp de 10 ani. El spunea că obișnuia să cumpere bielete de loterie din mijlocul pachetului și alegea doar de la acele magazine, care au avut Jackpot-uri mari.

Bill Morgan

Acest australian este considerat în prezent „cel mai norocos om din lume”, pentru că a câștigat la loterie de două ori: suma de $250.000 și o mașină nouă. Bill Morgan povestește însă că viața lui nu a fost tocmai ușoară la început. La vârsta de 37 de ani a locuit într-un parc de rulote, iar în anul 1998 a fost în comă și în moarte clinică timp de 14 minute, dar a avut totuși norocul de a reveni la viață.

Ștefan Mandel

Mandel este un imigrant român care a fost câștigător la loterie de 14 ori. El a obținut Jackpot-ul de $27.000.000 în anul 1992, în SUA.

Citește și:  Celula, de la fundamentele teoretice la celulele stem

Mandel a dezvoltat un algoritm care, din fericire, i-a garantat 100% șanse de câștig. Acest algoritm îl putea asigura că va obține cinci din cele șase numere câștigătoare, însă se pare că a funcționat mai exact doar de 14 ori, în 4 țări.

Datorită reputației sale și invidiei altor oameni, a fost numit drept „matematician de agrement”. Metoda sa a constat de fapt în organizare, spun alții, care i-au înțeles oarecum strategia. Cert este că Mandel a știut cum să-și repete succesul de câteva ori, deși în România avea profesia de economist și cumpăra bilete de loterie pentru a-și întreține familia. El a plecat în Australia și s-a stabilit definitiv acolo.

Metoda lui Mandel era extrem de eficientă, dar ulterior, loteriile au început, rând pe rând, să-și adapteze regulamentul pentru a bloca astfel de tentative. Totuși, nu se știe dacă nu cumva rețeaua românului nu a dat lovitura și la alte loterii din țări îndepărtate, cum ar fi Data Taiwan.

Marvin și Mae Acosta

Ei au câștigat premiul Powerball în California în valoare de 327,8 milioane de dolari.

Frane Selak

Frane Selak este numit „cel mai norocos jucător din lume”. El a scăpat de moarte de 7 ori în viața sa (din cauza unor accidente de mașină, autobuz, avion, tren), iar apoi a câștigat la loterie suma de $1.000.000, în anul 2003.

James Allen Hayes

Acest american a devenit foarte bogat pentru că a câștigat Jackpot-ul SuperLotto de $19.000.000 în anul 1998, când avea doar vârsta de 35 de ani.

Aura D.

Aura D. este una din cele mai cunoscute câștigătoare din Florida. Obișnuia să cumpere bilele de loterie în mod frecvent și iată că a ajuns să câștige suma de $30.000.000. A spus că nu a aplicat nicio strategie, ea doar a folosit opțiunea cu numerele Quick Pick generate de calculator și imprimate pe biletul loto. Această opțiune se folosește și la Loteria Română, la loto 5/40, loto 6/49 și Joker.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.