(P) Velvet Dental – cele mai bune preturi si oferte pentru implant dentar

0
502
Velvet Dental Implant Dentar

Velvet Dental este o clinica de stomatologie care ofera o gama variata de servicii dentare pentru toate tipurile de probleme ce pot aparea la dantura pacientului. Scopul principal al profesionistilor care isi desfasoara activitatea aici este de a se mentine in topul clinicilor performante la nivel european, datorita calitatii actului medical. Intregul personal de la Velvet Dental are misiunea importanta de a respecta si de a face respectate valorile clinicii.

“Facem tot posibilul pentru ca pacientii clinicii noastre sa fie multumiti de serviciile oferite si sa ne acorde incredere”, declara un reprezentant al clinicii dentare. De astfel, principalele valori pe care se bazeaza Velvet Dental sunt siguranta, rafinamentul, eleganta, confortul, promptitudinea si calitatea, loialitatea si grija fata de partereneri si pacienti.

Pentru ca ceea ce conteaza este ajutorul eficient si profesional dat pacientilor, au fost introduse si abonamentele dentare pentru ca acestia sa poata beneficia de servicii fara a face sacrificii materiale uriase. Pentru persoanele care doresc un implant dentar exista discounturi si mai multe posibilitati de plata, astfel incat pacientii sa beneficieze si de confort material, dar si de servicii de cea mai buna calitate. In plus, apeland la serviciile Velvet Dental, pacientii beneficiaza si de expertiza si recomandarile unui personal cu o inalta calificare in acest domeniu.

Motive pentru care Velvet Dental recomanda implantul dentar

Un implant dentar este o interventie chirurgicala costisitoare de cele mai multe ori, cu ajutorul careia este introdusa o radacina artificiala pentru un nou dinte. Aceasta radacina este lucrata din titan si se prinde pe arcada dentara. Pentru persoanele a caror viata a fost schimbata dramatic de lipsa unuia sau mai multor dinti, aceste implanturi au reprezentat o salvare. Principalele limite pentru aceasta procedura chirurgicala sunt conditionate de cantitatea si calitatea oaselor unde vor fi inserate implanturile, pozitia sinusurilor sau a canalelor cu nervi si vase.

Citește și:  Care sunt cele 7 emoții ce pot fi trădate prin expresii faciale?

Un avantaj al implantului dentar este faptul ca varsta nu este un impediment. Cu toate acestea, starea de sanatate generala a pacientului decide daca acesta se poate incadra cu succes pentru o operatie. In cazul anumitor boli cronice implanturile dentare pot fi contraindicate.

Abonamente speciale pentru toti pacientii

Asa cum s-a mentionat si mai sus, Velvet Dental vine in sprijinul pacientilor cu abonamente speciale pentru ca acestia sa beneficieze la cel mai bun pret de serviciile stomatologice. Aceste abonamente se dovedesc a fi utile in special in interventii complicate cum ar fi cea pentru implant dentar.

Astfel, abonamentele individuale include White Velvet pentru doar 20 de euro pe luna, Green Velvet pentru 35 de euro pe luna si Red Velvet pentru 50 de euro pe luna. Abonamentul Red Velvet este dedicat persoanelor care doresc implant dentar, deoarece, include alaturi de mai multe servicii gratuite si un discount de 20% pentru implantul dentar.

La Velvet Dental copiii nu sunt exclusi si exista un abonament special pentru ei, numit Velvet Kids, cu ajutorul caruia micutii beneficiaza de o lista ampla de servicii gratuite si discounturi substantiale.

Detaliile despre aceste abonamente si despre gama completa de servicii oferite de Velvet Dental pot fi gasite pe siteul https://velvetdental.ro.

In concluzie, Velvet Dental este o clinica stomatologica care ofera o gama variata de servicii dentare, executate in cele mai bune conditii si de catre personal cu o inalta calificare. Pentru ca obiectivul principal al clinicii este fericirea pacientului, aici se pot gasi oferte si abonamente dedicate oricarui buget disponibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.