Trucuri de machiaj pe care nu le stiai

0
140
Trucuri de machiaj pe care nu le stiai

Specialistii cunosc tot felul de trucuri de machiaj pe care nu le dezvaluie in mod obisnuit nici in ruptul capului. In momente speciale insa, acestea sunt dezvaluite, make-up artistii impartasind din artificiile folosite de ei pentru obtinerea unor efecte de invidiat. In continuare vom afla si noi cateva din secretele lumii frumusetii in care se invart vedetele pregatite de expertii in frumusete.

Ai grija de excesul de sebum si nu il lasa sa iti controleze infatisarea. Make-up artisticii excentrici fac orice penru a pastra o infatisare profesionala. Nu se dau inlaturi de la folosirea sugativelor pentru a scapa de excesul de sebum de pe fata si ajung chiar sa faca lucruri si mai ciudate. Unii se dau cu deodorant pe degete si isi tamponeaza zona T pentru a obtine un ten mat si a scapa de sebum. Poti face si tu acest lucru pentru a scapa de luciul inestetic al fetei.

Printre cele mai tari trucuri de machiaj se afla cel care dezvaluie obtinerea efectului de gene ude. Se pare ca genele ude sunt sexi, fie ca iesi din piscina, din jacuzzi, baie sau pe usa. Artistii de la MAC sustin ca produsele lor folosite in gene si acoperite cu mascara neagra vor avea acest efect.

Nu folosi doar negrul pentru a-ti accentua ochii, foloseste si alte creioane dermatografe. Creionul potrivit pentru ochi poate transforma niste ochi obisnuiti in ochi impresionanti, expresivi si mari. Incearca sa schimbi eternul negru cu gri, albastru, indigo, masliniu sau verde inchis. Negrul micsoreasa ochii, la fel ca toate culorile inchise, insa cele precum maro sunt ceva mai blande.

Make-up artistii mai au drept trucuri de machiaj si amestecurile de fond de ten. Faimosii stilisti ai vedetelor declara ca acestia adauga aloe fondului de ten, pentru a-i oferi o textura cremoasa. Crema de aloe poate fi folosita pe fata curata si poate fi amestecata si cu fondul de ten pentru a-i oferi putina stralucire.

Citește și:  Coafuri de seară în tendințele modei – Vezi cele mai interesante idei de coafare a părului

Trucuri de machiaj

Pentru a avea un machiaj perfect, trebuie sa ai grija la buze. Tine-ti luciul de buze sub control pentru ca, daca acesta curge, intregul machiaj poate cadea odata cu el. Foloseste rujuri hidratante cu perioada mare de fixare pe buze si verifica-ti constant infatisarea.

Sprancenele bine aranjate pot schimba infatisarea ochilor. Unul dintre cunoscutele trucuri de machiaj din lumea reflectoarelor este chiar acesta. Poti incerca aceleasi tehnici pe care le fac si make-up artistii cu vedetele: foloseste un fard de ochi ce subliniaza toata spranceana. Acorda atentie deosebita arcului central. Din cauza ca aceasta este cea mai inalta zona a sprancenei, accentuand-o vei oferi senzatia de ochi mai mari. Culoarea fardului trebuie sa se asemene celei a parului pentru ca acestea sa para perfecte.

Printre secretele trucuri de machiaj se gasesc si cele legate de unghii. Amesteca nuante apropiate de culoarea pielii tale pentru  a obtine oja perfecta nude. Astfel, vei scapa si de aspectul inestetic al pielitelor, si vei fi pregatita sa dai piept cu luminile reflectoarelor…sau cu soarele zdrobitor din aceasta vara!

Chiar daca ti se pare imposibil, poti obtine efectul de ochi de caprioara si fara sa folosesti mascara. Doar folosind un creion de ochi poti lasa impresia ca ai gene dese si lungi. Secretul este sa folosesti creionul pe pleoapa superioara a ochiului intre gene si pe sub ele. Este de preferat sa folosesti creionul negru sau maro rezistent la apa pentru a pastra aspectul natural al culorii.

Cu ajutorul acestor trucuri de machiaj iti poti face aparitia ca o adevarata diva oriunde iti doresti. Fara bataie de cap, poti obtine in doar cateva minute un look impecabil, gata de zi, de seara sau de orice! Totul sta in mainile tale si, ajutata de putin machiaj si personalitate, poti reusi sa atragi atentia tuturor, oriunde te-ai afisa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.