Costume pentru barbati la moda in 2013

0
889
Costume pentru barbati la moda in 2013

In acest an designerii ofera pentru barbati colectii exceptionale de costume elegante potivite pentru fiecare sezon. Creatorii s-au intrecut pe sine si au realizat modele interesante, originale, care creaza o imagine perfecta de barbat modern, puternic si curajos, prin sublinierea calitatilor si transmiterea stilului personal.

Tesaturile variaza foarte mult dar si culorile, astfel in acest an sunt la moda nuantele de gri si negru, dar si de maro sau bej. Astfel de culori pot fi mate sau stralucitoare, cu reflexii atat de fine, metalizate.

Pentru sezonul cald al anului, barbatii pot alege costume elegante realizate din tesaturi subtiri, ce le ofera eleganta dar si confort, ii fac sa se simta perfect in orice ocazie.

Costumele pentru barbati la moda in 2013 pot fi cu inchiderea sacoului la doi nasturi sau la trei nasturi, cu un rand sau doua randuri de nasturi. Reverele pot fi extrem de variate, imaginatia creatorilor a atins cote maxime, in fotografiile de mai jos va prezentam cele mai elegante revere din acest an.

Unii creatori au mers pe stilul conservator, altii in schimb au optat pe un stil extravagant scandalos. Modelele de costume s-au diferentiat foarte clar prin croiala si forma liniilor, prin perfectiunea taieturilor si cusaturilor.

Stilul Dolce&Gabbana ne aminteste de moda din perioada Renasterii sau de cea baroca.

Citește și:  Coafuri de seara din 2013 pentru par lung la femei

costume 2013

Un alt stil in mare voga in acest an este cel al anilor Beatles cu accente retro, cu jachete stranse pe corp si pantaloni scurti in partea de jos.

In acest an sunt la moda costumele in dungi, cu imprimeuri in dungi verticale sau orizontale. Foarte eleganta este combinatia intre sacoul in dungi late cu pantalonii in dungi fine. O astfel de combinatie ofera Prada si Trussardi, dar si alti designeri de renume modial.

Designerii sfatuiesc barbatii sa poarte in acest an costume in culori deschise, in nuante mustar, bej, maro. Pentru a nu parea o tinuta plictisitoare ei recomanda o camasa cu un imprimeu neobisnuit sau un tricou casual. Pentru sezonul rece se pot alege costume din catifea traditionala, cu camasa, cravata si un pulover lejer care completeaza perfect tinuta eleganta.

Creatorii de moda din Marea Britanie au prezentat colectii de costume pentru barbati realizate din catifea in diferite culori, cu imprimeuri interesante, mai ales in patratele, cu sacori scurte, moderne, cu inchiderea la un rand sau doua randuri de nasturi.

Stilul retro al costumelor pentru barbati este la moda in acest an. Acest stil aminteste de moda anilor ’40. Pentru a exemplifica alegem creatiile marca Corneliani care a mers pe acest stil in colectiile sale de costume, paltoane, jachete, pardesie si pantaloni pentru barbati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.