Manichiură de Crăciun – Modele de unghii 2021

0
202

Vrei să ai o manichiură potrivită pentru sezonul sărbătorilor de iarnă, sau pentru petrecerile de vacanță? În decembrie există o multitudine de tendințe creative în domeniul unghiilor, care sunt unice, distractive și merită încercate. Află care sunt cele mai populare tendințe festive la manichiura de Crăciun din 2021.

Navigare rapidă în articol:

  1. Modele de unghii de Crăciun 2021
  2. Modele de unghii inspirate din culorile Pantone 2022

1. Modele de unghii de Crăciun 2021

Oja festivă

Acum când Crăciunul este aproape este timpul să îți completezi aspectul de lux cu o manichiură glamour. Cele mai clasice culori de Crăciun la oja festivă sunt roșu și verde. Alte culori de iarnă sunt cele metalice, lucioase și strălucitoare. Poți alege nuanțe precum roșu intens, violet regal, maro-roșiatic, bleumarin, albastru-închis strălucitor, roșu sidefat, verde kaki, roz trandafiriu strălucitor, etc.

Alte modele de unghii în trend și palete moderne de culori, pentru lacul de unghii festive, sunt:

  • Design de unghii în alb-negru cu linii subțiri drepte sau în zig-zac și puncte
  • Design de unghii în alb-roșu care apare în aproape toate colecțiile de modele de nail art; poți folosi orice combinație de culori și desene realizate prin dungi, puncte, linii curbe
  • Design floral în nuanțe de culori deschise sau neutre.

Unghii de Crăciun cu sclipici

Dacă vrei să impresionezi de Crăciun și să fii în trend, atunci poți opta pentru un model de unghii cu sclipici, în nuanțe vesele. În acest an, sunt la modă unghiile care pot fi reînnoite cu sclipici de toate nuanțele, care va adăuga la unghii un aspect de glamour sau de lux. Pentru sezonul sărbătorilor de iarnă sunt recomandate nuanțe ce variază de la argintiu clasic și până la auriu roz la modă.

Și nuanțele de verde sunt în tendințele acestui sezon de iarnă, deci pot fi combinate și ele cu sclipici. Cea mai populară culoare este verde-închis. Și combinația dintre alb și auriu este la modă și perfectă pentru sărbătorile de iarnă.

Manichiura roșie

Unghiile roșii sunt mereu la modă, dar în acest an nuanțele de culori variază de la roșu aprins, în stil clasic și până la roșu mai deschis.

Tendințele din acest an includ:

  • Unghii roșii pe care se aplică 2-3 steluțe argintii sau aurii, ce au astfel un farmec festiv aparte, cum este potrivit de Crăciun și Anul Nou
  • Manichiura roșie cu puncte minimaliste
  • Manichiura metalizată cu vârfurile aurii sau argintii
  • Manichiura cu modele tradiționale de Crăciun.

Modele de unghii cu fulgi de zăpadă

Dacă visezi la un Crăciun alb, cu multă zăpadă, atunci ai putea transforma acest vis al tău în realitate, cel puțin prin alegerea unei manichiuri cu fulgi de zăpadă. În perioada sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou sunt potrivite modelele de unghii cu inspirație de iarnă, începând cu simpaticii oameni de zăpadă și până la aplicarea de sclipici încapsulat sub formă de fulgi de nea. Poți cumpăra sclipici multicolor dacă vrei să ai unghii în spiritul acestei sărbători.

Sclipiciul este de efect și în trend, va schimba aproape complet aspectul unghiilor. El se poate aplica pe unghiile naturale, dar și pe unghii construite din gel sau din acril. Peste sclipici se aplică un strat protector, ce poate fi din ojă transparentă.

Citește și:  Vezi cele mai interesante modele de butoni la cămăși de bărbați pentru ținuta de Crăciun și Anul Nou

O nuanță perfectă de albastru în combinație cu sclipici alb va face mâna să arate mai proaspătă, ca și cum ai avea puțină zăpadă pe unghii.

Modele de unghii în alb și roșu, cu motive ale casei de turtă dulce

Conform imaginilor de pe Instagram, motivele clasice ale casei de turtă dulce apar și pe unghii din acest an. Sezonul de Crăciun a început în această notă dulce; modelele de unghii cu motive ale casei de turtă dulce sunt foarte populare pe rețelele de socializare.

Modele de unghii colorate

Când vine vorba de unghii, multe femei aleg acele culori la ojă care sunt atemporale. Cele mai importante aspecte, de care ele țin cont, sunt nuanțele pe care le aleg pentru ca acestea să fie în stilul lor vestimentar. Există câteva culori universale și atemporale, care au devenit foarte populare în acest an și anume:

  • Nuanțele de roșu și roz care sunt deosebit de elegante și ușor de asortat la orice ținută vestimentară
  • Nuanțele de gri care sunt fantastice și extrem de elegante
  • Negrul care este considerat incredibil de șic în acest an
  • Nuanțele fructelor de pădure care sunt în trend și destul de îndrăznețe și impresionante
  • Nuanțele de mov deschis, cum sunt acele tonuri ale florii de liliac, care arată extraordinar și se potrivesc aproape la orice ținută
  • Nuanțele de verde-deschis care sunt mai fine, iar cele de verde-închis care vor atrage atenția
  • Unghiile gradient care sunt în trend în această iarnă; alege culoarea preferată, selectează nuanțele ei și apoi începe cu o unghie cu nuanța cea mai închisă și termină cu unghia cu nuanța cea mai deschisă.

Alte modele de unghii pentru Crăciun

O manichiură perfectă pentru Crăciun este cea în carouri (în nuanțe de roz, roșu-închis sau grena, alb și verde-kaki), care are un aspect festiv.

Pentru a avea o manchiură festivă poți picta pe unghii: steluțe, țurțuri, fulgi de nea, un pinguin sau chiar un urs polar.

Alte idei de manichiură:

  • Alege o culoare de bază la oja de unghii și apoi realizează un desen cu linii curbe dintr-o altă culoare, care fac astfel manichiura să strălucească
  • Pe o bază transparentă aplicată pe unghii realizează un design în nuanțe de culori pastel, creat prin stratificarea nuanțelor de lac
  • Alege oja transparentă pentru unghii și apoi pictează doar anumite zone ale unghiilor cu altă culoare de ojă, creând astfel un spațiu transparent și unul colorat pe fiecare unghie.

2. Modele de unghii inspirate din culorile Pantone 2022

Culoarea anului 2022 aleasă de Pantone este Very Peri. Aceasta este o nuanță deosebită, un amestec între albastru și violet. În perioada sărbătorilor de iarnă sunt la modă modelele de unghii create cu această nuanță, care este plină de creativitate și farmec.

Pentru Revelion unele femei folosesc albastru intens de iarnă, negru și auriu festiv. Aceste culori sunt pentru Anul Nou și pentru petreceri de iarnă. Nuanțele ușor diferite de albastru pentru lacul de unghii sunt perfecte pentru manichiura din perioada sărbătorilor de iarnă.

Vezi aici 3 video cu modele de unghii pentru acest Crăciun: 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.