Manichiura de Crăciun – Idei pentru designul unghiilor de Crăciun

0
1128

De-a lungul timpului trendurile apar și dispar, la fel se întâmplă și cu tendințele în designul unghiilor pentru femei. Unghiile lungi, frumoase și îngrijite sunt visul oricărei femei. Cu ajutorul specialiștilor orice femeie poate avea manichiura perfectă, iar în plus poate alege și un model care să fie în trend. Manichiura de Crăciun trebuie să fie elegantă și dacă se poate chiar spectaculoasă. O astfel de manichiură are un caracter specific, festiv și cu siguranță va fi diferită de orice altă variantă de manichiură clasică, obișnuită.

  • Anul acesta, de Crăciun, sunt la modă unghiile roșii strălucitoare care au un efect deosebit, ca de Sărbătoare. Se poartă roșul intens, roșu mat, roșul strălucitor.
  • Alte tendințe pentru această perioadă din an sunt albul, auriul și argintiul.
  • O altă variantă reușită pentru manichiura de Crăciun este combinația de verde, argintiu și alb.
  • O manichiură elegantă este și aceea în nuanțe de bej sau maroniu în combinație cu alb și argintiu.
  • Albastrul pe unghii atrage foarte mult prin efectul său extraodinar și este o culoare potrivită Sărbătorilor de iarnă. De asemenea tot acum se poartă manichiura pentru unghii scurte în combinații de alb, argintiu și albastru.
  • Alege mai ales nuanțele tradiționale de ojă – de roșu, bej, auriu – pentru a obține o paletă de culori îndrăzneață pe unghii.
  • O manichiură de efect este aceea în nuanțe intense de grena și argintiu sau de roșu și auriu.
  • Profită de această Sărbătoare și alege să ai o manichiură veselă, cu diferite ornamente aplicate pe lacul de unghii, în spiritul acestei Sărbători.
  • Sunt în trend și modelele norvegiene cu reni și steluțe, cu tematică de Crăciun.
Citește și:  Vezi cele mai noi modele de rochii de seară pentru Crăciun

Pentru a te simți bine de Sărbători alege varianta de manichiură care ți se potrivește și care este conform stilului tău. În galeria foto de mai jos sunt prezentate câteva imagini din care te poți inspira în alegerea manichiurii, însă, până la urmă contează ceea ce vrei tu, ceea ce te face pe tine să fii spirituală, seducătoare și plină de originalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.