Apa e vie, dar gandurile noastre altereaza molecula apei

0
589
Apa e vie, dar gandurile noastre altereaza molecula apei

Omul de stiinta japonez Masaru Emoto a studiat si a scris despre modul cum gandurile, cuvintele si sentimentele noastre altereaza molecula de apa. El a facut numeroase masuratori a oscilatiilor de unda in apa, a studiat cristalele de apa si a ajuns la concluzia ca apa este vie, ea apare in moduri diferite.

Cristalele de apa sunt surprinzator de diferite, cele ale apei naturale sunt cu siguranta mai frumoase decat ale apei de la rubinet. Desi apa de la rubinet a fost dezinfectata cu clor, rezultatele au fost de neimaginat pentru ca s-a rupt capacitatea sa de a forma cristale. Mai mult decat atat el a reusit sa descopere cat de frumoase sunt cristalele de apa care sunt expuse la o muzica frumoasa, la o rugaciune, la ganduri si cuvinte placute, etc.

Omul de stiinta a publicat o carte extraordinara pe care a numit-o ,,Mesajele ascunse din apa”, in ea a prezentat diferite aspecte si idei despre apa, despre experimentele facute in mai multi ani, despre cercetarea sa, teoria vibratiilor, fotografii cu multe cristale de apa care au fost expuse la sentimente, ganduri, cuvinte diverse, etc.

Cartea este o invitatie la reflectare din partea autorului, in primul rand la viata pe care o traim, de a ne da un raspuns la intrebarea daca suntem fericiti. Ei bine multi dintre noi probabil am fi tentati sa spunem ca DA dar este chiar asa? Oare am uitat ca traim intr-o epoca a vitezei, haosului, confuziei, neorganizarii si asa mai departe. Suntem tentati sa spunem ca vietile noastre decurg asa cum ne-am dorit si asta ne face fericiti.

Dar de ce atunci ne simtim epuizati, afectati de stres si obositi? Fluxul de informatii adus asupra noastra prin televiziune, jurnale, radio si nu numai ne copleseste cu ceea ce se intampla in lume, cu prejudecatile, problemele altor oameni, cu dezastrele, razboaiele privind religia, aspectele contradictorii economice, bucuria sau suferinta unor oameni, cu idei despre cum se imbogatesc sau falimenteaza unii oamenii, etc.

Acest om extraordinar a reusit in aceasta carte sa gaseasca o explicatie la aceste rele si sa ne dea o cale de iesire. El ne explica in carte simplul fapt ca in corpul nostru la nastere se afla 90% apa, apoi la maturitate continutul de apa in corpul uman scade la 70%. In concluzie apa este vitala pentru noi, iar starea de spirit este foarte importanta pentru corpul uman.

Citește și:  Topul vitaminelor pentru iarna

Pornind de la ideea ca fulgii de zapada care cad pe pamant au fiecare o forma unica, omul de stiinta a decis sa inghete apa si sa fotografieze cristalele acesteia. Rezultatele au fost uimitoare iar concluziile savantului de neimaginat:

 • Cum insusi Masaru Emoto spunea: ,,de la apa a invatat faptul ca ce ne imaginam in mintea noastra va deveni parte din lumea in care traim”, deci gandurile devin lucruri.
 • Evenimentele din cursul vietii oamenilor se reflecta in apa.
 • Fiecare cristal individual de apa poate sa spuna ceva diferit.
 • Muzica, gandurile, cuvintele, imaginile au un impact extraordinar asupra cristalelor de apa.
 • Cristalele de gheata au o forma diferita in functie de energia de impact a mintii umane asupra lor.
 • Cristalele cele mai urate arata colturile urate si intunecate ale sufletului nostru.
 • Cristalele cu o forma minunata, impresionanta simbolizeaza frumusetea sufletului omenesc.
 • In numeroase fotografii se poate observa cum diferite cuvinte pe care le rostesc oamenii si energia constiintei lor poate schimba lumea. Cristalele de gheata i-a aratat lui Masaru Emoto acest lucru si ne arata si noua.
 • Fiecare om emite vibratii si fluctuatii de energie, vibreaza cu o frecventa proprie, are posibilitatea de a simti vibratiile altei persoane. Totul in lume variaza in functie de frecventa proprie si este uimitor, ne face sa intelegem mai bine universul.
 • Apa reflecta foarte corect tot felul de vibratii care se produc in lume si le transforma intr-o forma care poate fi vazuta de ochiul uman.
 • Molecula de apa se schimba in bine, are o forma placuta cand este expusa sunetului unor cuvinte frumoase, de prietenie, admiratie, care spun o rugaciune, etc.
 • Molecula de apa se incarca cu energie negativa daca primeste sunete ale unor cuvinte grele, de razbunare, invidie, ura, rautate si astfel si noi ne incarcam de energie districtiva ceea ce face ca multe lucruri rele care ni se intampla sa porneasca chiar din noi insine.

Va prezentam cateva imagini extraordinare ale cristalelor de apa realizate de Masaru Emoto:

Molecula de apa expusa energiei sonore a muzicii lui Bach
Molecula de apa care a fost sub influienta unei rugaciuni transmise de 2 difuzore
Molecula de apa care a fost sub influienta unei rugaciuni transmise de 2 difuzoare
Molecula de apa expusa unei amenintari cu moartea
Molecula de apa expusa unei amenintari cu moartea
Moecula de apa care a fost expusa energiei sonore a muzicii Heavy Metal
Molecula de apa care a fost expusa energiei sonore a muzicii Heavy Metal
Molecula de apa din apa unui rau murdar
Molecula de apa a unui rau murdar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.