Ce putere ascunde limbajul trupului?

0
206
Ce putere ascunde limbajul trupului

Limbajul trupului a fost descifrat încă din vremuri de demult și a rămas la fel de util și în zilele de azi. Simplul fapt că te ajută să afli dacă o persoană te minte este de ajutor deoarece astfel nu mai ești frustrat că ai fost înșelat.

Limbajul trupului ajută în distingerea adevărului de falsitate și este bine să fie folosit pe viitor pentru a preveni dorința unora de a înșela.

Acest mijloc de comunicare este chiar mai eficient decât vorbirea și se spune că a apărut înaintea acesteia. Are în alcătuirea sa postura corpului, expresiile faciale, tonalitatea vocii, gestica mâinilor, atitudinile, manierele și mișcările.

Semnalele transmise prin limbajul trupului pot prezenta sau ascunde adevărul, pot transmite foarte multe aspecte legate de o persoană și pot trăda starea ei reală. Femeile în general se bazează pe intuiție în înțelegerea lucrurilor, astfel de multe ori își dau rapid seama dacă cineva le minte, ele doar mimează că nu au sesizat acest lucru.

limbajul trupului

Multe mesaje subtile transmise prin limbajul trupului de către cineva pot ajuta la descoperirea unei persoane complet noi în fața noastră și nu a uneia care vrea să pară. Fiecare om poate dobâdi arta de a transmite anumite semnale potrivite la un moment anume pentru a-și atinge scopul sau pentru a face o bună impresie.

Citește și:  Cum sa scapi de sinuzita

Poți folosi limbajul trupului în viața ta, începând de dimineață până noaptea târziu. Acest mijloc de comunicare îl poți utiliza oricând cu oamenii din jurul tău, la un interviu, la o conferință, în timpul unei întâlniri, etc. Limbajul trupului unui om poate exprima mai mult decât face acesta prin intermediul cuvintelor.

Contează foarte mult ce exprimă fiecare parte a corpului unui om: mâinile, ochii, nasul, picioarele, gura, sprâncenele, postura corporală, pleoapele, etc. Trebuie doar să știi ce exprimă semnalele transmise prin limbajul trupului și apoi să le folosești pentru propriile obiective.

Ideea este de a-ți dezvolta abilitatea de a citi pe alții și de asemenea de a transmite mesajele dorite celor din jurul tău. Multe aspecte ale limbajului trupului se bazează pe utilizarea spațiului și atingerii interpersonale, deci pe diferențe culturale. Există și aspecte legate de gesturi și care exprimă emoții precum sunt: fericire, mânie, surpriză, dezgust, tristețe, frică, dispreț, bucurie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.