Cea mai simplă și eficientă procedură estetică și dermatologică, cu ajutorul laserului GentleYAG

0
210
Laserul GentleYAG, Foto: excimer.com.ar

Procedura cu laserul GentleYAG este recomandată de specialiștii de la spitalul Arcadia din Iasi tuturor femeilor și bărbaților, indiferent de vârstă, care au probleme estetice dermatologice, leziuni faciale și corporale, riduri, cuperoză, pigmentare anormală, afecțiuni vasculare, îmbătrânire cutanată, pilozitate mare și alte suferințe de acest fel.

Laserul GentleYAG este considerat cel mai puternic și modern laser Nd:YAG din lume. Poate fi utilizat în tratamentul oricărui tip de piele, fie și bronzată. Cu ajutorul lui se elimină complet părul de pe piele, deci se obține o epilare definitivă, de asemenea procedura ajută la întinerirea pielii, eliminarea ridurilor, refacerea fermității pielii.

Procedura estetică și dermatologică este efectuată de o asistentă medicală specializată cu supravegherea unui medic, sau chiar de către un medic. Laserul face parte din a treia generație de sisteme cu lumină intens pulsată, este un excelent sistem de reîntinerire a pielii și de epilare definitivă sau de lungă durată, are cea mai bună performanță în ceea ce privește intensitatea și durata impulsurilor, viteza combinată cu eficiența sistemului de răcire cu criogen DCD.

Cum se realizează o procedură cu laserul GentleYAG?

Se face o ședință de testare gratuită pe o zonă mică a pielii, care are scopul de a observa dacă nu apare nicio schimbare în ceea ce privește pigmentarea pielii pacientului. Efectele secundare care pot să apară sunt cele de roșeață, hipopigmentare și hiperpigmentare.

Citește și:  Remedii naturale pentru bolile de inimă – 3 extracte din plante cu efecte protectoare pentru inimă

În majoritatea cazurilor laserul este eficient. Înainte de procedură se aplică o cremă anestezică pentru ca pacientul să nu simtă înțepăturile provocate de laser pe piele, astfel acesta nu va avea niciun disconfort în timpul realizării tratamentului. Laserul GentleYAG ajută și în tratamentul cuperozei și acneei, probleme dermatologice care creează frustrări mari persoanelor afectate.

După tratament, aspetul pielii poate fi puțin roșu iar senzația creată este de ușoară arsură solară, care se estompează în căteva ore sau după o zi. Pentru a preveni umflarea și combate roșeața se aplică comprese reci pe zona ce a fost tratată cu laserul.

Având în vedere că disconfortul creat este mic și videcarea se produce destul de repede, este clar că pacientul poate să-și reia activitatea zilnică fără nicio problemă. Procedura cu laserul GentleYAG se face la spitalul Arcadia din Iași, este recomandată în tratamentele de estetică medicală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.