Cum putem realiza bucle minunate de diferite forme pe păr mediu sau lung?

0
1399

Obținerea buclelor și onduleurilor frumoase a devenit un trend în acest an. Fiecare femeie dorește să aibă părul lung și să se răsfețe cu un efect ondulat sau în valuri pentru a obține coafura viselor sale. Cele care au părul mai scurt folosesc extensii de păr doar pentru a se bucura și ele de acest efect cu bucle la păr lung care apare în tendințele modei din acest an.

Nu sunt greu de realizat astfel de bucle, în doar câteva minute poți avea o coafură bogată, frumoasă, demnă de un star. Sunt diferite tehnici de ondulare a părului, cu sau fără căldură. Indiferent de alegere, nu trebuie insistat cu manevrarea excesivă a părului, deoarece doar așa se pot limita daunele, respectiv deteriorarea firelor de păr. Trebuie evitat impactul la anumite condiții climatice vitrege (prea frig, prea cald, ger), frecarea lui, uscarea, etc. Protejarea cu atenție a părului ajută la prevenirea căderii și deteriorării lui.

Pentru bucle bine definite se poate folosi ondulatorul și placa. Pentru bucle moi, bine realizate și flexibile, se recomandă bigudiurile care se aplică timp de câteva ore, fără a utiliza căldură. Se pot pune seara înainte de culcare, iar dimineața efectul lor se va vedea foarte frumos pe păr.

Citește și:  Variante de coafuri care au efect optic de alungire a feței pentru femei plinuțe

Cu puțină răbdare puteți obține bucle frumoase și onduleuri pline de farmec!

Coafură simplă pentru o plimbare în timpul liber, Foto: imgkid.comPăr lung cu onduleuri, Foto: vk.comBucle mari realizate cu bigudiuri, Foto: fuckyeaherinbubley.tumblr.comCoafură cu volum la Candice Swanepoel, Foto: skinnygossip.comCoafură simplă pentru femei cu părul lung, Foto: dicandiafashion.comPăr lung cu extensii, Foto: skhair.netCoafura pentru par lung, Foto: frisuren.erdbeerlounge.deCoafura cu breton pentru par lung cu bucle mari, Foto: spimenta.comPar lung cu bucle mari, Foto: it.lifestyle.yahoo.comLook romantic, par lung cu numeroase bucle, Foto: leshampiste.comCoafură pentru păr lung și blond, Foto: fancylifecorner.comCoafură superbă, modernă, cu bucle mari, Foto: raredelights.comCoafură elegantă la modelul american Kendall Jenner, Foto: trended.orgCoafură pentru păr mediu, Foto: galleryhip.comCoafură elegantă cu bucle, Foto: raredelights.com
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.