Documentarul Emoția îți poate schimba viața! – O nouă înțelegere a sănătății

0
2044

Filmul Emoția reprezintă unul dintre cele mai importante documentare cu privire la factorii care duc la dezvoltarea bolilor și găsirea soluțiilor de vindecare. Acest film îți poate schimba viziunea asupra vieții, îți demonstrează cât de mult ne afectează organismul emoțiile negative pe care le experimentăm zi de zi.

Eliminarea emoțiilor negative este soluția pentru sănătate fizică, mentală și spirituală. Sunt oameni care spun că fac totul pentru sănătate, consumă alimente organice, fac sport, meditație, dorm suficient și totuși se plâng de anumite suferințe: afecțiuni, boli grave și chiar de cancer. Dacă vizionezi acest film vei vedea că părerea multor oameni de știință este că viața noastră stresantă, emoțiile negative acumulate în timp sunt esența problemelor de sănătate pe care le avem. Emoțiile ne afectează fiziologia corpului și ne produc schimbări în organism. Filmul cuprinde interviuri cu oameni specialiști în diverse domenii: fizică cuantică, genetică, biologie, kinetoterapie și medicină.

,,Este foarte important să înțelegem cum să eliminăm emoțiile negative și să le înlocuim cu emoții pozitive. Aceasta este soluția pentru sănătate, viață și longevitate.ˮ

De-a lungul vieții experimentăm emoții pozitive și negative, iar intensitatea acestora diferă, uneori poate fi atât de mare, încât apare necesitatea ascunderii sau ignorării acestora. Emoțiile negative pot fi uneori foarte dureroase, ele apar din cauza: pierderii unei rude sau a unui prieten drag, a stresului, a sentimentelor de respingere și inferioritate, a pierderii locului de muncă, a divorțului, a abuzurilor fizice, a certurilor din familie, etc. Din păcate aceste emoții pe care le ținem captive în interiorul nostru vor reprezenta un bagaj emoțional pe care îl cărăm cu noi și care are o energie ce se poate declanșa la un moment dat când trăim anumite experiențe în cursul vieții.

Citește și:  Savureaza cocktailuri de vara

Despre emoții Dr. Joe Dispenza (a făcut descoperiri în domeniul biologiei, neuroștiinței, hipnozei, psihologiei, fizicii cuantice) spunea: ,,Emoțiile sunt martori ai trecutuluiˮ. Acest cercetător ne recomandă nouă, oamenilor, să ne eliberăm de emoțiile negative, de energia trecutului pentru a ne putea îmbunătăți sănătatea prin puterea minții și a ne schimba viața. Noi avem obiceiuri involuntare, emoții negative memorate și energii care auto-limitează prin puterea gândurilor.

Dacă mintea subconștientă este de 1000 de ori mai puternică decât mintea conștientă, ce anume o controlează? Emoția
Dacă mintea subconștientă este de 1000 de ori mai puternică decât mintea conștientă, ce anume o controlează? Emoția

În acest documentar este prezentată modalitatea de a scăpa de acest bagaj de emoții negative sau de a-l face mai ușor pentru a putea să ne schimbăm viața în bine. Urmărind documentarul veți înțelege că bolile sunt asociate cu emoțiile noastre și deci pentru a le preveni trebuie să eliminăm această încărcătură negativă. Sunt preoți care spun că bolile ne vin de pe urma păcatelor și într-un fel așa și este, pentru că tot ceea ce facem are repercursiuni asupra noastră, declanșează emoții (care dacă sunt negative ne afectează în mod negativ și organismul).

Filmul Emoția a apărut în anul 2014. Este un film emoționant, deloc plictisitor, ușor de urmărit, și chiar îți poate schimba viața.

Filmul Emoția, online, subtitrat în limba română (durează 1 h 45 min) se poate viziona pe site-uri cu documentare.

Video – Trailer – Filmul E-motion:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.