Lucruri interesante pe care bărbații le consideră atrăgătoare la femei

0
438
Femeie cu ochelari, Foto: blogqpot.com
Femeie cu ochelari, Foto: blogqpot.com

Femeile cu ochelari sunt sexy și mai atrăgătoare. Bărbații consideră femeile cu ochelari ca fiind misterioase, romantice și educate, dar și că ar avea o expresie de slăbiciune și neputiință.

Tânără cu părul vâlvoi, Foto: bebellobrutto.wordpress.com

Părul lung fluturând în vânt reprezintă una dintre cele mai sexy coafuri. Desigur femeile au secretele lor unice de frumusețe și în ceea ce privește podoaba capilară însă bărbații consideră atrăgătoare o femeie cu părul lung la care șuvițele sunt atinse de o rafală de vânt. Un atu în plus la părul vâlvoi îl formează buclele sau onduleurile care cad în valuri, astfel aspectul fiind mai feminin și elegant.

Pielea nebronzată sub bikini, Foto: seventyfox.net

Femeile care au anumite zone de pe corp nebronzate – a bichinilor sau a sutienului – sunt considerate ca fiind mai atrăgătoare. În general pielea bronzată sau într-o nuanță de cafeniu este sexy, iar când apare și constrastul cu pielea nebronzată din cauza costumului de baie efectul devine și mai atragător pentru bărbați.

Femeie dormind în pat, Foto: blog.downlinens.com

O femeie dormind cu picioarele goale în pat este sexy pentru un bărbat.

Spatele, Foto: seventyfox.net

De asemenea bărbaților le plac cele două gropițe din partea de jos a spatelui unei femei.

Citește și:  Blugi la modă în anul 2014
Femeie cu rochie lungă ce zboară în vânt, Foto: gown.pemadawa.com

O rochie lungă și destul de largă sau o fustă maxi umflată de o rafală de vânt poate crea o imagine sexy la orice femeie, indiferent de vârsta ei. O astfel de ținută amintește de Marilyn Monroe cu rochia ei albă ridicată în sus de aerul din gura de aerisire a metroului din New York, ce a făcut să i se vadă picioarele frumoase și sexy.

Rochie și eșarfă, Foto: doktorphoto.blogspot.com

Femeia cu o rochie elegantă, ochelari de soare și eșarfa în vânt atrage privirile celor din jur. Capetele eșarfei ce zboară în vânt îi creează un aer misterios, ochelarii sunt sexy, iar rochia o face mai feminină.

Dimineața, Foto: youbeauty.com

O femeie în cămașă care se întinde dimineața și zâmbește înainte de a se da jos din pat poate atrage cu sigurință privirea oricărui bărbat.

Femeie furioasă, Foto: sarcasmlol.com

Bărbații sunt atrași de femeile frumoase care sunt furioase.

Audrey Hepburn, Breakfast at Tiffany’s, Foto: popsugar.com

O femeie care cântă la un instrument muzical are un aer interesant și poate fi atrăgătoare pentru bărbați. Nu trebuie să fii foarte talentată, dar să ai farmecul actriței Audrey Hepburn din filmul ,,Mic dejun la Tiffanyˮ, în care aceasta cânta la chitară Moon River pe pervazul ferestrei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.