Modele de costume de nuntă 2021, pe care fiecare mire trebuie să le vadă

0
204
Modele de costume de nuntă 2021

În acest an, există atât de multe modele de costume de nuntă, încât bărbații care se căsătoresc, au de unde să aleagă. Acestea sunt în diferite stiluri și sunt incredibil de frumoase. Află în acest articol care sunt principalele tendințe ale modei la costume de mire din anul 2021.

Costum de ceremonie în culori calde

Cele mai actuale tendințe la costume de mire se referă la nuanțe de culori calde, cum ar fi albastru deschis, gri, ocru, bej și altele. De asemenea, se poartă culorile anului 2021:

  • O nuanță liniștitoare Ultimate gray
  • O nuanță de galben strălucitor Illuminating, ca soarele cald.

Costum de mire în nuanțe strălucitoare

În 2021 sunt în mare vogă nuanțele contrastante, strălucitoare, dar și imprimeurile interesante la țesăturile pentru costumul de mire. Pentru a fi în tendințele modei, bărbații aleg costume de ceremonie portocalii, galbene, mai ales dacă este vorba despre o petrecere tematică.

Costumul de ceremonie în stil David Backham

Acest costum se poate admira în fotografiile lui David Backham, care poartă la ținuta sa de ceremonie și un ceas de buzunar de vestă și ochelari de soare. Despre acest costum se poate spune că este un model clasic, ce are haina redingotă încheiată cu un nasture, pantaloni, cămașă, vestă și pălărie. Costumul se poate accesoriza și cu o cravată sau o eșarfă elegantă.

Costum de ceremonie cu papion negru

În 2021 sunt la modă noile versiuni de smoking clasic, cu papion sau cravată neagră. Partea superioară a costumului poate fi și albă sau în nuanțe de culori deschise, de gri, bej, albastru, roșu sau verde. Adesea, la acest costum se poartă un papion negru, elegant.

Costum și vestă din material Tweed

Acest material texturat, cu linii moi, este la modă în anul 2021 și se folosește îndeosebi pentru vesta de mire. Este un material din lână și bumbac, pretabil pentru realizarea de veste și sacouri pentru bărbați.

Combinația dintre costum și vesta Tweed a devenit foarte populară în acest an, printre bărbați, deoarece amintește oarecum de conservatorismul englez. Pentru un stil modern, bărbații pot folosi o vestă în carouri, o cravată sau chiar o eșarfă.

Citește și:  Coafuri antice, ultra-elegante, cu un look de zeiță, potrivite pentru orice ocazie

Costumul de ceremonie din 3 piese

Această ținută cuprinde 3 piese principale: redingota, vesta și pantalonii. Este un costum tradițional, negru sau albastru, care poate fi purtat cu o cămașă albă, papion și pantofi din piele lăcuită, neagră.

Costum de mire încheiat la două rânduri la nasturi

Un astfel de costum este strâns pe corp, face umerii mai largi și astfel evidențiază silueta bărbatului. Haina la costum nu se poartă descheiată, pentru că ar putea afecta aspectul impecabil al ținutei în ansamblu.

Costumul de mire Bespoke, realizat la comandă

Alegerea ținutei de nuntă nu este un lucru ușor, de aceea bărbații optează pentru un costum de ceremonie realizat pe comandă. Ei consideră că ținuta va fi perfectă, atunci când costumul este croit perfect după dimensiunile proprii. Haina va fi realizată după tiparul adecvat corpului și astfel aceasta se va aranja corect, fără a fi nici prea largă, nici prea strânsă.

Alegerea croielii unui costum depinde foarte mult de conformația corpului. Poate fi în diferite stiluri, cu o croială slim fit, cu o croială clasică, sau chiar o combinație între acestea două. Croiala este oricum personalizată în funcție de conformație și de preferințele fiecărui bărbat în parte.

Confortul unui costum realizat la comandă este mare, iar în plus și materialul este deosebit, el fiind ales cu atenție din cataloagele unor branduri internaționale de lux, din Anglia, Italia sau Franța.

Costumul Bespoke este realizat de croitori cu vastă experiență, care au grijă de anumite detalii, cum ar fi de pildă să lase anumite cote de lejeritate, pentru un confort maxim. De asemenea, croitorii lasă și rezerve de material, pentru modificări ulterioare, dacă peste un timp se dorește asta. Pentru ca produsul să se potrivească perfect sunt necesare și două probe intermediare, astfel se vor face mici ajustări necesare.

Un costum la comandă arată grozav și se realizează cam în 20 de zile lucrătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.