Mometazonă furoat sandoz spray nazal, o soluție simplă și eficientă pentru rinita alergică

0
1103
Rinita alergică sezonieră, Foto: promotions.democratandchronic

Rinita alergică afectează milioane de oameni, reprezintă o adevărată povară pentru aceștia deoarece le scade calitatea vieții și a activităților zilnice. Tratamentul medical pentru rinita alergică sezonieră, febra fânului, alergia la polenul copacilor și al plantelor, alergiile la acarieni, mucegai și parf, costă foarte mult. O soluție simplă și eficientă pentru astfel de afecțiuni este mometazona furoat sandoz spray nazal care este un medicament ce conține corticoizi.

Rinita alergică sezonieră, Foto: promotions.democratandchronic

Acest spray sintetic este recomandat de medici pentru prevenirea și tratamentul rinitei alergice sezoniere. Substanțele pe care le conține sunt foarte eficiente pentru tratamentul simptomelor, mai ales că alergiile sezoniere au fost asociate cu numeroase boli: sinuzite, eczeme, astm, otită medie. În concluzie, acest spray intranazal ajută și în tratamentul multor boli ale tractului respirator superior, ajută în reducerea inflamațiilor, ameliorează alergiile, este absorbit puțin în circulația sistemică. Produsul poate fi utilizat și de adulți și de copii, este bine tolerat de aceștia. Studiile clinice arată faptul că medicamentul este foarte eficient în ameliorarea simptomelor alergiei nazale și are un debut rapid de acțiune. Potrivit acestora, pacienții sesizează o reducere a simptomelor după 3 zile de tratament. În rinita alergică, simptomele cele mai frecvente sunt strănutul, tusea, secrețiile patologice nazale și din gât, acestea sunt reduse semnificativ cu mometazonă furoat sandoz spray nazal. Tratamentul este foarte eficient în eliminarea congestiei nazale, a strănutului intens, a senzației de tuse, a cantității de secreții nazale și a mâncărimilor nasului.

Citește și:  Sarcina - stiati ca…?

Spray-ul se pulverizează în fiecare nară, doza este recomandată de medic sau precizată pe prospectul medicamentului, de regulă nu trebuie să depășească 2-4 pulverizări/ zi. Indicat este să se ceară sfatul medicului cu privire la folosirea acestui produs. Mometazonă furoat sandoz spray nazal nu se folosește de personele care suferă de tuberculoză, fibroză chistică, infecții ale ochiului, ale nasului, de traumatisme la nas, care fac tratamente cu medicamente corticosteroide, sau sunt alergice la acest produs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.