Ultimele tendițe la tunsori pentru bărbați, la modă în anul 2016

0
3767

Merită să te uiți la modelele de sex masculin pentru a vedea ce tunsori sunt în trend. În colecțiile de modă pentru bărbați, designerii abordează noile tendințe și în materie de tunsori. Pentru a fi la modă și a avea un stil modern poți fura o idee în acest sens și aborda o tunsoare recomandată de specialiștii în acest domeniu.

Una din cele mai apreciate tendințe ale anului 2016 este cea cu părul lung prins în coadă mică la spate, tunsoare apreciată deja de foarte multe vedete internaționale. Stilul brazilian de surfer arată foarte cool și apare în tendințele din primăvara anului 2016 la tunsori pentru bărbați. O altă tunsore la modă în următorul an este cea cu părul scurt, ca la armată, potrivită mai ales pentru cei care au fața pătrată. Stilul pompadour este clasic și modern și apreciat în tendințele modei din 2016. Stilul african cu părul creț arată foarte bine. Stilul rock cu părul lung este de asemenea o variantă excelentă de tunsoare pentru bărbați în tendințele modei. La Adam Levin apare tunsoarea cu părul blond platinat ce face parte din tendințele anului 2016. La Versace și Ralph Lauren se preferă tunsoarea de ,,copil de bani gata”, iar la Louis Vuitton se merge pe coafura din 2015 care apare în colecțiile de modă Etro.

Citește și:  Machiaj pentru ochi verzi – sfaturi de la make-up artiști
Tunsoare cu părul prins în coadă mică și tuns scurt pe părțile laterale ale capului, Foto: dmarge.comTunsoare ca de surfer, Foto: dmarge.comStilul elegant ca de Playboy din prezentarea de modă Versace pentru primăvara anului 2016, Foto: designsfever.comTunsori moderne cu părul prins în coadă la spate, Foto: barbershopsnearme.comModa Marcelo Burlon, stilul rock cu părul lung, Foto: flightclub.cnColecția Missoni - Stilul afro la tunsori pentru bărbați, Foto: harpersbazaar.esTunsori cu părul scurt, ca la armată, Foto: barbershopsnearme.comStilul pompadour modern, Foto: postimg.orgTunsoarea de surfer este în trend în anul 2016, Foto: menshair.answers.comModa Etro pentru anul 2016, părul blond platinat, Foto: vogue.co.ukStilul Lumbersexual cu barbă și păr lung, Foto: thefashiontag.comCoafură modernă în prezentarea de modă Etro, Foto: thegloryholes.blogspot.roTunsoare pentru bărbați în tendințele modei din anul 2016, Foto: vogue.co.uk
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.