41% dintre femei se dau cel puțin de trei ori pe zi cu loțiune de corp

0
56
Loțiune de corp

Loțiunea de corp este un produs cosmetic folosit frecvent de femei. Aplicarea ei dimineața și seara a devenit o obișnuință pentru femeile care țin să aibă o piele bine hidratată, să se calmeze și să se relaxeze. Alegerea unui produs bun se poate face în funcție de tipul și sănătatea pielii, poate fi cerut chiar sfatul unui medic specialist. Astfel de produse cosmetice diferă prin consistență, ingrediente și proprietăți, de aceea trebuie aleasă o loțiune de corp potrivită pielii, care să fie absorbită rapid în straturile acesteia, să aibă puține grăsimi și multe substanțe nutritive care să hrănească și să hidrateze tegumentul.

Îngrijirea pielii cu loțiune de corp, Foto: syntagesomorfias.blogspot.ro

Potrivit sondajelor, 41% dintre femei se dau cel puțin de trei ori pe zi cu loțiune de corp. Acest lucru se întâmplă deoarece femeile țin foarte mult la aspectul pielii lor, iși doresc să aibă o piele fermă, elastică, catifelată, lipsită de celulită și vergeturi.

Acidul glicolic este un ingredient eficient al loțiunilor de corp și ten pentru îmbunătățirea aspectului pielii, Foto: jerseygirltalk.com
Acidul glicolic este un ingredient eficient al loțiunilor de corp și ten pentru îmbunătățirea aspectului pielii, Foto: jerseygirltalk.com

Foarte apreciate sunt loțiunile de corp ce au acid glicolic deoarece acest ingredient cosmetic pătrunde în straturile profunde ale epidermei și are capacitatea de a reînnoi straturile superficiale ale pielii. În plus are acțiune exfoliantă, elimină celulele moarte de la suprafața pielii care sunt uscate și aspre și astfel pielea devine mai proaspătă, mai luminoasă, mai netedă. Efectul de antiîmbătrânire se datorează stimulării producției de colagen și elastină care au rol în îmbunătățirea structurii și aspectului pielii. Hidratarea epidermei este de asemenea un avantaj iar prevenirea efectului nociv al radiațiilor ultraviolete de asemenea. Acidul glicolic previne formarea petelor din cauza soarelui și le elimină pe cele care apar cu vârsta, vindecă cicatricile, previne și elimină foliculita, celulita, face pielea netedă și catifelată.

Citește și:  Cele mai frumoase și elegante modele de ceasuri din 2015 pentru femei
Cremele de protecție solară pentru cei cu pielea sensibilă, Foto: sistoronto.files.wordpress.com
Cremele și loțiunile de corp și protecție solară pentru cei cu pielea sensibilă, Foto: sistoronto.files.wordpress.com

Alegerea loțiunilor de corp pentru tratamentul pielii are și alte avantaje. În primul rând sunt mai ieftine decât parfumurile și au aceleași note picante sau florale ca și acestea. Este mai puțin costisitor să iei o loțiune de corp decât un parfun și să o folosești de cel puțin trei ori pe zi. Nu trebuie utilizată pe tot corpul ci doar pe anumite zone, efectul ei este uimitor, parfumul subtil și captivant, iar pielea devine delicată, catifelată, strălucitoare.

Există loțiuni de corp pentru fiecare tip de piele. Având în vederea gama largă de produse de acest gen poți găsi produsul adecvat hidratării și combaterii îmbătrânirii premature a tegumentului, indiferent dacă ai pielea normală, uscată, grasă sau deshidratată. Cele mai populare loțiuni de corp sunt cele din gama Nivea care sunt foarte eficiente pentru tratamentul pielii uscate și cu aspect îmbătrânit. Există și loțiuni pentru pielea feței care combat ridurile și liniile fine și ajută la protecția tenului de factorii externi. Unele loțiuni de corp sunt pentru hidratarea pielii și pentru protecția împotriva razelor ultraviolete și trebuie folosite cu încredere, deoarece efectele lor se vor vedea imediat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.