5 poziții de Kamasutra care îți vor face bărbatul să nu te părăsească niciodată

0
1526
5 poziții de Kamasutra care îți vor face bărbatul să nu te părăsească niciodată

Fiecare om își doreste fericirea și caută acest lucru la partener. În realitate fericirea se află în noi. Numeroase femei consideră că fericirea constă în a fi împreună cu cel mai bun bărbat din lume și nu înțeleg faptul că această stare înseamnă doar liniște și armonie interioară. Ele trebuie să aibă vederi mai largi în ceea ce privește dragostea, să pună pe un loc important satisfacția personală și a partenerului.

Kamasutra este un tratat scris sub formă de aforisme cu mult timp urmă de înțeleptul Vatsyayana din India și care se referea îndeosebi bărbaților. Totuși acest lucru nu înseamnă că senzualitatea nu a fost abordată și din perspectiva femeilor. Cuvântul kama este asociat cu dorința, senzualitatea și se raportează la senzațiile plăcute produse de simțuri. Femeile care doresc să aibă o relație fericită trebuie să se gândească la satisfacția lor dar și a bărbatului pe care îl iubesc.

În acest sens Kamasutra oferă soluții atât pentru femei cât și pentru bărbați pentru a avea o relație de dragoste armonioasă. Probabil multe femei vor spune că ele nu au timp sau chef de Kamasutra. Ignoranța sau indiferența lor le va face să se complacă în acea stare de monotonie din cauza căreia și ele și partenerul lor vor suferi. Femeile trebuie să își crească sentimentul de plăcere și să atragă dragostea și atenția partenerului lor.

Frumusețea unei femei reiese nu doar din aspectul fizic, în realitate această frumusețe constă în forța ei interioară – care ține de aspectul spiritual, fizic și mental – ea trebuie să-și dezvolte această forță prin ambiție pentru a obține bunăstare, dar și pentru a atinge satisfacția senzuală prin sexualitate în relație.

Teama de a pierde într-o zi tot ceea ce iubim este prezentă în sufletul nostru pentru că știm că nimic nu este veșnic. De aceea în fiecare relație partenerii trebuie să se cunoască și să-și exprime nevoile, să aibă răbdare și înțelegere și astfel să-și ofere dragostea cu generozitate pentru a ajunge la satisfacție sexuală și la o relație armonioasă în doi.

5 poziții de Kamasutra care îți vor face bărbatul să nu te parăsească niciodată:

Bambusul despicat

Pentru a avea o experință sexuală intensă se poate alege o poziție sexuală nouă care să fie foarte incitantă pentru partener. Bambusul despicat este o poziție ce oferă ambilor parteneri posibilitatea de a se admira reciproc și de a experimenta senzații tactile și vizuale intense. Femeia va sta pe spate și cu picioarele desfăcute, iar bărbatul perpendicular deasupra ei, va ridica gamba piciorului ei și o va penetra, iar avantajul lui va fi acela că are și un bun contact vizual cu ea.

Actul sexual poate fi mai intens și prin puterea minții, aceasta înseamnă că o femeie trebuie să caute să înțeleagă ceea ce exprimă fizic și mental partenerul ei prin mișcări gesturi, senzații. Prin poziția în care femeia este deasupra bărbatului se pot experimenta atingeri, dezmierdări reciproce, săruturi în mod constant și se pot observa reacțiile partenerului.

Poziția Piton

Poziția Piton este aceea în care femeia stă deasupra bărbatului care este pe spate, picioarele ei sunt de-a lungul picioarelor lui, partea superioară a corpului este ridicată iar cu brațele se sprijină pe pat.

Citește și:  Vezi galeria foto cu modele de rucsacuri la moda in toamna-iarna anului 2013-2014

5 poziții de Kamasutra

Pentru a crește activitatea sexuală a bărbatului femeia trebuie să fie creativă în timpul actului sexual. Prin exprimarea sexuală liberă ea va avea un aport asupra capacității lui de a prelungi actul sexual. Deci experiența senzuală a femeii este o soluție pentru a avea o relație sexuală armonioasă.

Sampa Jala

Desigur nu doar ea trebuie să dea dovadă de astfel de calități, întotdeauna satisfacția intensă se obține prin aportul și străduința ambilor parteneri. O astfel de poziție este Sampa Jala prin care ambii parteneri pot experimenta senzații de plăcere intense. Bărbatul stă în fund pe pat cu picioarele întinse, cu partea superioară a corpului ridicată, femeia stă pe picioarele lui și se sprijină cu brațele pe pat.

Astfel are loc penetrarea și contactul vizual dintre parteneri asupra corpului lor este mai mare. Bărbatul va admira corpul femeii, reacțiile ei, va avea o imagine senzuală asupra sânilor, toate acestea vor spori plăcerea și vor face actul sexual mai incitant.

În multe relații se întâmplă ca partenerii să se plictisească unul de celălalt și aici ne referim la relația fizică dintre ei. Acest lucru se întâmplă deoarece nu mai comunică sexual, se simt obosiți, plictisiți, nu-și mai folosesc inteligența, simțurile (mai ales cel tactil) pentru a explora corpul partenerului și a crește excitația sexuală. Masajul sexual înainte de actul sexual propriu-zis este un mod de a dărui plăcere partenerului și cu siguranță va fi apreciat de acesta.

Masajul are efect de relaxare și de intensificare a simțurilor și nu doar de excitație. Actul sexual va fi apoi mult mai plăcut deoarece toate aceste etape de dinaintea lui țin de o anumită experiență sexuală ce trebuie îmbogățită dacă se dorește o satisfacție mai mare. Masajul pe tot corpul și nu doar în zonele intime este o tehnică de relaxare care împreună cu spontaneitatea ajută la creșterea dorinței și a plăcerii în timpul actului sexual.

Schimbarea ritmului și a mișcărilor în timpul raportului de dragoste dintre parteneri contribuie la îmbogățirea vieții sexuale. Pozițiile și mișcările trebuie să fie cât mai diverse și realizate doar dacă vă permite flexibilitatea corpului.

Astfel de poziții ar fi: partenerii întinși pe o parte cu genunchii îndoiți, sau poziția lotus, femeia în picioare și aplecată înainte iar bărbatul va sta în spatele ei, femeia pe marginea mesei și bărbatul în picioare în fața ei, etc. În acest fel se pot trăi senzații noi, diverse aspecte ale sexualității.

Există momente în care bărbatul vrea să stea nemișcat și femeia să aibă rolul activ, atunci ea trebuie să adopte mișcări variate. O astfel de poziție este cea în care femeia stă călare și îi oferă bărbatului senzații de neuitat.

Mișcările trebuie să fie variate, alternând profunzimea apăsării, alternând ritmul, de la cel lent la cel mai rapid, pot fi în spirală, destul de sinuoase, sau circulare, concentrice, de la cel mai mic cerc spre cel mai mare cerc, în sens orar ori antiorar, variind în același timp profunzimea și amplitudinea circumferinței. Aceste mișcări trebuie experimentate pe parcurs și astfel se va afla care dintre ele creează mai multă plăcere partenerului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.