Moda ochelarilor de soare in anul 2013

0
448
Moda ochelarilor de soare in anul 2013

Ochelarii de soare sunt un accesoriu foarte elegant insa mai mult decat atat ei sunt un obiect necesar pentru protectia ochilor de radiatiile nocive ale soarelui, pentru mentinerea tanara a pielii din jurul ochilor si prevenirea ridurilor. Ochelarii de soare trebuie sa ne asigure confort dar si o imagine agreabila. In acest an creatorii ofera noi colectii de ochelari de soare, toate acopera trei domenii importante si anume: stilul retro, stilul geometric si high-tech.

Stilul retro este foarte apreciat in acest an. Desi aceste modele amintesc de anii ’60 totusi nu se poate spune ca nu ar fi elegante si in trend. Ochelarii tip ,,ochi de pisica” ofera fetei o imagine interesanta si misterioasa in acelasi timp la moda.

Rama ochelarilor poate fi simpla sau foarte complicata, iar culorile sunt in nuante foarte variate. Ochelarii retro pot avea lentile rotunde (cum sunt cei purtati de John Lennon), lentile foarte mari sau foarte mici, cadre din cele mai neobisnuite. Priviti imaginile de mai jos pentru a vedea diferenta creata de design.

Stilul geometric este la moda in acest an. Astfel de ochelari au ramele patrate sau alte forme, foarte original realizate, fine, netede, in culori diferite, iar lentilele sunt si ele de forme diferite, toate foarte frumoase.

Ochelarii in stil high-tech par la prima vedere neobisnuiti si ciudati. Insa imaginea creata este foarte trendy, ramele au forme atat de interesante incat este imposibil sa nu gasesti modelul perfect pentru tine.

moda ochelarilor

Astfel de ochelari impresioneaza insa nu prin aspectul bizar cat mai ales prin noile tehnologii, au particularitatea de a oferi o mare protectie impotriva radiatiilor solare, au incorporate playere videoinregistratoare ce ofera posibilitatea de a asculta muzica, de a face poze sau de a filma video, au boxe, senzori, un procesor si microfoane, pot face mai mult din 70% din lucrurile pe care le face un smartphone. Una din cele mai performante perechi de ochelari poate costa si 1500 dolari.

Citește și:  Care sunt modelele de manusi pentru barbati in anul 2013?

In functie de culoarea ramelor dar si de cea a lentilelor, ochelarii de soare pot crea unei persoane o imagine sportiva sau romantica, retro, disco sau trendy. Oferta este foarte mare, exista ochelari de culori diverse, insa cele mai in voga modele sunt cele care au ramele albastre, rosii, roz, verzi sau corai.

Foarte la moda in acest an sunt si ochelarii de soare oglinda. Acestia au devenit foarte populari inca din anii ’60. Ei amintesc de moda hippie si sunt foarte populari si in ziua de azi. Sunt foarte apreciati de sportivi, inotatori, schiori, cei care lucreaza in aviatie, sau persoanele care calatoresc in zonele unde lumina soarelui este puternica. Ofera o buna protectie impotriva radiatiilor UV, reflecta perfect lumina, sunt foarte confortabili pentru ochi si pielea din jurul acestora.

Cererea de ochelari de soare oglinda este foarte mare in acest an. Mari vedete precum sunt Victoria Beckham, Alberta Ferretti au achizionat deja acest accesoriu.

Creatorii sfatuiesc roscatele sa aleaga nuante de rame verzi, blondele sa opteze pentru gri-argintiu, iar brunetele pentru orice culoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.