Când și ce stimulente sunt indicate să folosești pentru a-ți îmbunătăți memoria?

0
480
Când și ce stimulente sunt indicate să folosești pentru a-ți îmbunătăți memoria

Pentru a avea o bună memorie nu trebuie cine știe ce formulă avansată care să îți asigure o putere de concentrare excelentă. Important este să alegi câteva ingrediente naturale care sunt utile îmbunătățirii memoriei și energiei în organism.

Stimulentele de memorie vin în ajutor, ele sunt recomandate în momentul în care observi că ai o capacitate redusă de învățare, de concentrare și memorare, când trebuie să faci efort intelectual, te simți obosit, epuizat, surmenat și lipsit de energie. Stimulentele pentru capacitatea de invățare și concentrare trebuie să reducă oboseala, să energizeze corpul și mintea, să susțină buna funcționare a sistemului muscular și nervos, să asigure sănătatea fizică și psihică.

Ce stimulente sunt indicate să folosești pentru a-ți îmbunătăți memoria?

Lecitina este importantă pentru sistemul nervos, previne afecțiunile și bolile de nervi, degradarea neuronilor, combate depresia, stresul, insomnia, iritabilitatea, epuizarea nervoasă, îmbunătățește memoria, capacitatea de concentrare și funcțiile creierului. Lecitina este un produs excelent pentru sănătatea neuronală, a celulelor nervoase, conține colină ce este utilizată de sistemul nervos și inozitol care are acțiune benefică asupra creierului cât și pentru organism.

Datorită acestor compuși lecitina facilitează formarea de conexiuni între neuroni și astfel se poate spune că este îmbunătățită memoria, claritatea mentală, sănătatea și capacitatea de a raționa.

Magneziul este important pentru întreaga sănătate a organismului, pentru procesele vitale, reducerea stresului, a hipertensiunii arteriale, pentru echilibrarea sistemului nervos. Magneziul îmbunătățește memoria, reglează funcția sistemului nervos, echilibrează producția de hormoni de stres de către glandele suprarenale, combate stările de iritabilitate, nervozitate, depresie și anxietate.

Ginkgo Biloba

Acest mineral este important și pentru metabolismul energetic, are efect benefic asupra nivelului de hormoni tiroidieni, reduce oboseala cronică, senzația de epuizare și slăbiciune în organism, îmbunătățește capacitatea de concentrare, performanța fizică și rezistența corpului.

Citește și:  Sfeclă roșie - Suc rusesc calmant al simptomelor de hemoroizi

Extractul de Ginkgo Biloba protejează celulele nervoase, crește fluxul sangvin cerebral, ajută la oxigenarea creierului, crește memoria, puterea de concentrare, are efect bun asupra funcției cerebrale și îmbunătățește performanța cognitivă. Acest produs ajută în prevenirea bolilor psihice, de nervi, inhibă dezvoltarea demenței, combate depresia, anxietatea, tristețea, este eficient în tratamentul deficitului de atenție, stărilor de somnolență și oboseală, lipsei de energie și putere de concentrare mai ales în desfășurarea unei activități intelectuale.

Vitamina B6 ajută la asimilarea vitaminei B12 și la vindecarea deficitului de atenție la copii. Are rol în biosinteza serotoninei și deci la buna funcționare a creierului, previne hipertensiunea arterială, susține activitatea sistemului nervos, facilitează eliminarea toxinelor din organism, formarea anticorpilor, producerea globulelor roșii, consolidarea sistemului imunitar, favorizează sinteza neurotransmițătorilor: serotonină, noradrenalină, adrenalină și melatonină.

Vitamina B6 este importantă pentru metabolismul proteic, combaterea dificultăților de memorie, a oboselii, problemelor de auz, dificultăților de învățare, pentru tratamentul alergiilor, artritelor, pentru buna funcționare a sistemului nervos și imunitar al organismului.

Extractul din frunze de ceai verde are compuși bioactivi esențiali pentru organism, catechine, polifenoli, fitochimicale care arată că produsul este de calitate și important pentru sănătate. Ceaiul verde curăță vasele de sînge, ajută la creșterea elasticității acestora, elimină toxinele din organism, normalizează tensiunea arterială, ajută la pierderea în greutate și la imbunătățirea funcțiilor cognitive.

Ceaiul verde are efect bun asupra capacității de concentrare și asupra memoriei, efectul său asupra creierului și în combaterea tulburărilor cognitive, afecțiunilor psihice a fost deja demonstrat. De asemenea acest produs natural este bun pentru sistemul cardiovascular, pentru eliminarea grăsimilor și reducerea nivelului de colesterol din sânge, pentru combaterea obezității. Ceaiul verde este recomandat persoanelor care suferă de pierderi de memorie, tulburări cognitive, afecțiuni mintale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.