Care sunt cele mai bune trucuri pentru părul îndreptat cu placa?

0
238

Dacă ai podoaba capilară ondulată, cu fire rebele și vrei să ai părul drept îl poți îndrepta cu placa. Acest procedeu te ajută să ai părul neted, moale și mătăsos. În general femeile cu părul drept nu îl au perfect aranjat și de aceea chiar și ele pot folosi placa. Buclele au și ele farmecul lor însă dorința de a avea părul drept apare și la femeile cu părul creț sau ondulat. Pentru a netezi părul nu trebuie neapărat un ajutor din partea experților stiliști, este suficient să aplici câteva trucuri simple acasă.

Placă pentru îndreptat părul, Foto: ru.aliexpress.com

Alege produsele de calitate pentru păr, șampoane și balsamuri naturale pentru spălat părul. Fixativul trebuie să fie și el de calitate, se folosește după ce părul a fost îndreptat cu placa. Pentru întreținerea și hrănirea părului se pot aplica măști cosmetice naturale. Achiziționează o placă pentru îndreptat părul care este folosită de profesioniști dacă vrei să nu-ți distrugi părul. Placa trebuie să permită fixarea valorii tenperaturii și să aibă învelișul din ceramică.

Citește și:  Vezi cea mai frumoasa colectie de lenjerie din 2013. Galerie foto
Păr îndreptat cu placa, Foto: sandra-yurchuk.ruPăr roșcat îndreptat cu placa, Foto: wavygirlhairstyles.comCoafuri bob elegantă pentru păr mediu, Foto: balagak.blogspot.roPăr scurt îndreptat cu placa, Foto: wavygirlhairstyles.comTunsoare bob elegantă, Foto: pro-hairstyle.comCoafură modernă, Foto: wavygirlhairstyles.comTunsoare bob asimetrică, Foto: bellevuesalonandspa.comPăr lung îndreptat cu placa, Foto: wavygirlhairstyles.comCoafura bob la moda in 2014, Foto: newcool-hairstyles.netCoafura bob, Foto: newcool-hairstyles.netPăr lung și drept la Adriana Lima, Foto: pixbim.com
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.