Ce modele de curele pentru barbati se poarta anul acesta?

0
1344

Cureaua este un accesoriu foarte important pentru femei si pentru barbati considerat chiar un element de imbracaminte care se schimba destul de putin de la un an la altul. In acest articol ne vom referi la curelele pentru barbati, indeosebi la cele clasice si de tip casual.

Fiecare barbat trebuie sa stie sa aleaga acest accesoriu de imbracaminte astfel incat sa se asorteze perfect cu pantofii, cu vestimentatia si cureaua de la ceas. Daca un barbat va alege o curea ieftina cu siguranta acest lucru se va vedea imediat. In general cureaua trebuie sa fie lata de 4-5 cm, sa aiba marja de lungime de aproximativ 20 cm si sa fie fixata pe una din gaurile din mijloc.

Galerie foto cu modele de curele pentru barbati in 2013:

Curea in stil casual pentru barbati, Foto: why-youmad.comCurea marca Giorgio Armani pentru jeans, Foto: londonfashion.org.ukCurea Louis Vuitton, colectia din 2013, Foto: funbestworld.comCurea marca Jack & Jongs, Foto: nowfashions.blogspot.roCurea marca Gucci, Foto: nowfashions.blogspot.roCurea marca Versace, Foto: bluefly.comCurea Versace, Foto: dadyparra.blogspot.roCurea Gucci, colectia din 2013, Foto: funbestworld.comCurea marca Gucci pentru barbati, Foto: nowfashions.blogspot.roCurea Louis Vuitton, Foto: airmax-frpascher.comCurea marca Jeans, Foto: londonfashion.org.ukModa la curele Gucci in 2013, Foto: funbestworld.comCurea marca Gucci la moda in 2013, Foto: nowfashions.blogspot.roCurea marca Calvin Klein, Foto: nowfashions.blogspot.roCurea pentru tinuta casual la barbati, Foto: aliexpress.comCurea Dolce & Gabbana, colectia din 2013, Foto: funbestworld.comCurea pentru barbati la moda in 2013, Foto: nowfashions.blogspot.roCurea Burberry, Foto: tmps.hc.edu.twCurea Giuseppe Zanotti, Foto: riccardotisci.blogspot.roCurea marca Levi Strauss & Co, Foto: londonfashion.org.uk
Citește și:  Colagenul si tot ce poate el insemna pentru piele
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.