Cele mai extravagante corsete si modele de lenjerie marca Victoria’Secret din 2013

0
198

In acest an show-ul de moda Victoria’Secret a impresionat lumea mondena prin colectia extravaganta de modele de corsete si lenjerie ornate cu cristele, pietre petioase, pene, volane, dantele prezentate de aproximativ 40 de supermodele din care nu au lipsit Lindsay Ellingson, Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Behati Prinsloo.

Candice Swanepoel s-a remarcat prin faptul ca a prezentat un costum de lenjerie intima in care doar sutienul era in valoare de 10 milioane de dolari. Acesta a fost creatia unui renumit bijutier Mouawad. Setul de lenjerie era decorat cu 4200 de rubine, diamante, safire galbene si albastre si aur de 18 karate. In centrul sutienului apare un rubin mare, de forma ovala, extraordinar de frumos.

Galerie foto cu imagini de la show-ul Victoria’Secret din 2013:

Lindsay Ellingson, Foto: stylefluidtrendz.blogspot.roToni Garrn , Foto: stylefluidtrendz.blogspot.roJoan Smalls, Foto: stylefluidtrendz.blogspot.roCandice Swanepoel are un sutien de 10 milioane dolari, Foto: stylefluidtrendz.blogspot.roCandice Swanepoel, Foto: stylefluidtrendz.blogspot.roErin Heatherton, Foto: stylefluidtrendz.blogspot.roCandice Swanepoelm Foto: stylefluidtrendz.blogspot.roHilary Rhoda, Foto: stylefluidtrendz.blogspot.roToni Garrn, Foto: stylefluidtrendz.blogspot.roDoutzen Kroes, Foto: stylefluidtrendz.blogspot.roLily Aldrigeare aripi extravagante cu pene de fazan si lenjerie in carouri galbene si negre, jumatate de geaca de piele si de fusta tartan, Foto: stylefluidtrendz.blogspot.roJessica Hart, Foto: stylefluidtrendz.blogspot.roAlessandra Ambrosio, Foto: stylefluidtrendz.blogspot.roAdriana Lima, Foto: stylefluidtrendz.blogspot.roMagdalena Frackowiak, Foto: stylefluidtrendz.blogspot.roLindsay Ellingson, Foto: stylefluidtrendz.blogspot.roBehati Prinsloo, Foto: stylefluidtrendz.blogspot.roLindsay Ellingson, Foto: stylefluidtrendz.blogspot.ro
Citește și:  Ingrediente ,,cheie˝ pentru păr
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.