Cum poate fi învins cancerul cu frecvențe de rezonanțe?

0
699

Mulți cercetători sunt fascinați de influența pe care o au undele sonore asupra celulelor corpului uman. Sunt cunoscute tehnici de vindecare energetică care dau rezultate excelente în tratamentul multor boli grave, despre care vorbesc specialiștii bioenergeticieni în conferințele lor. În ceea ce privește terapia prin muzică, despre aceasta se poate spune că a fost experimentată de foarte mulți oameni, pe tot parcursul vieții lor, uneori fără ca ei să-și fi dat seama. Muzica este alcătuită din câteva elemente clare – armonie, ritm, ton și timbru – toate acestea au capacitatea de a rezona cu sonoritatea și ritmul corpului uman. Cu ajutorul terapiei prin muzică se poate îmbunătăți starea emoțională și psihologică, dar și confortul fizic și social al unui om.

Terapeuții sunt de multe ori muzicieni cu experiență care au făcut și anumite cursuri de specialitate pentru a putea fi pregătiți să lucreze cu pacienții lor, sau care sunt doar cercetători și fac munca lor cu multă pasiune.

Un mare cercetător este și profesorul de muzică Anthony Holland care este și director la Skidmore College din New York. Acest cercetător a vorbit într-o conferință globală (la care participă oameni a căror idei merită a fi promovate) despre modul cum pot fi distruse celulele canceroase prin frecvențe de rezonanțe. Ideile lui Anthony Holland pot fi verosimile și apreciate de oameni, dacă se ține cont de argumentele pe care le aduce în folosirea acestei terapii și de explicațiile cu privire la înțelegerea puterii frecvențelor de rezonanțe (vezi video).

În ce constă frecvența de rezonanță?

Citește și:  Hemofilia (Boala Christmas)

Potrivit cercetătorului, cancerul poate fi sfărâmat cu frecvențe de rezonanțe. El vorbește despre capacitatea unor oameni de a sparge sticla prin vocea lor și în general de sfărâmarea sticlei prin folosirea unor vibrații (de exemplu ale vocii, sau ale altor sunete) care se potrivesc cu frecvența de rezonanță a sticlei și o depășesc (pentru ca astfel aceasta să se spargă). Plecând de la toate acestea, lui Anthony Holland i-a venit ideea genială că s-ar putea aplica un astfel de principiu și asupra celulelor umane, de a căuta frecvența de rezonanță care să spargă celulele cancerului. La baza cercetărilor făcute în Olanda a stat ideea lui Anthony Holland dar și lucrarea geneticianului chinez – doctorul Mae Wan Ho – care a scris despre faptul că celulele vii au proprietăți ce se aseamănă cu acelea ale cristalelor lichide. De asemenea, ajutorul a venit și din partea unui alt medic cercetător James Bare care a descoperit un dispozitiv terapeutic ce poate pulsa semnale prin utilizarea antenei cu plasmă. Anthony Holland a venit cu ideea conceptului de frecvență de rezonanță, de a-l folosi și asupra microorganismelor vii sau asupra celulelor umane, de a vedea dacă aceste celule pot fi influențate prin transmiterea asupra lor a unui anumit semnal electric, dacă pulsul constant poate avea capacitatea de a încălzi și distruge celulele anormale, cancerigene. Potrivit cercetărilor olandezi și lui Anthony Holland tratamentul descoperit prin frecvența de rezonanță poate da rezultate foarte bune în distrugerea celulelor canceroase, ale celulelor cancerului pancreatic, ovarian și chiar al unui procent semnificativ din celule leucemiei.

Video: 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.