Cum poți obține acel zâmbet frumos și sănătos, demn de un selfie?

0
114

Foarte mulți posesori de  smartphone profită de fiecare dată când sunt într-o zonă frumoasă, pentru a-și face o fotografie. Cu toate acestea, unele selfie-uri au mai mult succes decât alt tip de poze. Un zâmbet frumos și strălucitor te poate ajuta să realizezi o fotografie populară. În continuare, îți prezentăm câteva sfaturi care te-ar putea ajuta să obții acel zâmbet frumos, elegant și demn de un selfie care să fie postat.

Fenomenul selfie și importanța zâmbetului estetic

În ziua de azi, fotografiile sunt ca o carte de vizită pentru o persoană. Este suficient să se uite la un selfie și privitorul își formează o primă impresie. A face un selfie nu este deloc dificil și nici nu este o artă, însă dacă zâmbetul nu este alb și strălucitor, această primă impresie nu va fi nicidecum una pozitivă. În concluzie, trebuie un pic de practică pentru a face un selfie atractiv și de asemenea de o dantură frumoasă și îngrijită, pentru a avea un zâmbet reușit.

Cu puțină voință oricine poate învăța să facă un selfie în care să zâmbească și să-și arate trăsăturile faciale. Asta începe cu postura corectă a capului și cu expresia feței care nu trebuie să fie una tensionată. Înainte de a face un selfie recomandată este însă rezolvarea anumitor probleme dentare vizibile (carii, dinți nealiniați, lipsa unui dinte, decolorarea severă a dinților, tartru și pete pe dinți), care ar putea afecta aspectul zâmbetului.

Principalele tratamente stomatologice care te pot ajuta să zâmbești cu încredere

Cele mai noi tehnici în tratamentele dentare îți deschid noi posibilități de a avea o dantură perfectă. Printr-o vizită la cabinetul stomatologic din București AquaDental.ro poți afla despre cum îți poți îmbunătăți aspectul danturii prin tratamente profesionale.

Iată care sunt cele mai noi tratamente pentru a  avea o dantură mai frumoasă, perfectă pentru un selfie:

Albirea dentară

Cu acest tratament dentar poți avea un zâmbet frumos, care să-ți îmbunătățească în mod considerabil încrederea în sine. Albirea se face doar pe dinții naturali și este un tratament destul de rapid, inofensiv și ușor de tolerat. Prin aplicarea lui de către un medic stomatolog, zâmbetul va fi din nou frumos, alb și strălucitor. Atunci când procedura este realizată în cabinetul stomatologic, medicul va putea să dozeze corect subtanța activă astfel încât să se obțină cele mai bune rezultate în condiții de siguranță pentru a evita apariția sensibilității dentare.

În prezent, albirea dinților a devenit un tratament foarte popular, apreciat de oameni pentru că le oferă un zâmbet frumos, o veritabilă carte de vizită în interacțiunea cu ceilalți. Pătarea smalțului dinților naturali poate fi cauzată de mai mulți factori, precum sunt anumite alimente (vinul, sucurile și sosurile colorate), fumatul și influența antibioticelor.

Citește și:  Revenirea la normalitate dupa o nastere

Fațetele dentare

Dacă te deranjează culoarea sau forma dinților frontali, ai putea discuta cu un medic stomatolog despre manoperele disponibile, care te pot ajuta să obții zâmbetul mult dorit, cum ar fi fațetele dentare. Provocările estetice pot fi de obicei rezolvate cu fațete dentare din ceramică, care sunt o soluție elegantă și durabilă.

Fațetele sunt foițe foarte subțiri realizate în laboratorul dentar sau cabinetul stomatologic și necesită o șlefuire minimă a dintelui natural, uneori chiar deloc. Rezultatele sunt, de cele mai multe ori, spectaculoase.

Plombele dentare estetice

În caz de carii, fisuri sau fracturi la dinți, se fac tratamente cu materiale asemănătoare dinților naturali, respectiv se completează forma naturală a dinților cu plombe estetice din materiale realizate din compozit. Plombele dentare sunt concepute pentru a oferi o estetică impecabilă, astfel dinții sunt frumoși, au o durată de viață mare și sunt protejați de daune suplimentare.

Coroane dentare

Pentru a avea un zâmbet frumos poți opta pentru un tratament de estetică dentară ce presupune înlocuirea coroanelor naturale ale dinților cu alte coroane din materiale speciale (ceramică, zirconiu) care au calități funcționale remarcabile. Coroanele dentare, la fel ca și aplicarea fațetelor dentare, pot îmbunătăți funcționalitatea și aspectul danturii și reface zâmbetul unei persoane. Acestea sunt indicate atunci când există distrucții mai mari ale dinților naturali sau atunci când sunt necesare tratamentele de canal, care pot fragiliza dintele natural și schimba culoarea.  Cu ajutorul coroanelor dentare, medicul stomatolog poate corecta anumite defecte ale danturii și îmbunătății funcționalitatea masticației.

Implantul dentar

Cu ajutorul unui implant dentar, care este inserat acolo unde un dinte lipsește, se poate obține un dinte funcțional – compus din implantul în sine, bontul protetic și coroana dentară realizată într-un laborator de tehnică dentară. În acest fel obții un zâmbet frumos și încrezător. Reconstrucția dintelui pierdut îți va crește stima de sine, mai ales atunci când dintele lipsă sau problema danturii era chiar în față și se observa imediat la fiecare zâmbet.

Când vrei să faci un implant dentar este bine să mergi la un medic dentist care are competențe în domeniu. Implantul este o procedură foarte delicată, ce necesită o serie de precauții și multă atenție. Fiecare etapă de realizare a implantului este foarte importantă, în  acest mod dintele final va fi bine integrat și cu o estetică îmbunătățită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.