Cum scapam de urmele oboselii cu ajutorul anticearcanului?

0
69
Cum scapam de urmele oboselii cu ajutorul anticearcanului

Vrei sa ai un ten proaspat si o privire atragatoare? Anticearcanul este cea mai buna solutie pentru a sterge urmele oboselii, pentru camuflarea cearcanelor si ascunderea multor imperfectiuni ale tenului. Nu este greu de folosit, cu un mic efort, efectul este mare, extraordinar.

Intotdeauna anticearcanul trebuie aplicat inaintea fondului de ten, dar nu oricum, ci intr-un anume fel pentru a obtine rezultate bune, astfel chipul nu va mai fi obosit, el va deveni cu adevarat stralucitor.

Trebuie sa se aleaga un produs anticearcan care sa fie cu doua tonuri mai deschis decat nuanta pielii. Pentru a fi aplicat pe piele trebuie folosita pensula fina speciala. Avand in vedere ca pielea de sub ochi este foarte sensibila, anticearcanul se aplica cu ajutorul pensulei speciale si abia apoi se uniformizeaza foarte usor, apasand delicat cu buricele degetelor.

La coltul exterior al ochiului si pe pleoapa acestuia se pune de asemenea putin anticearcan si se intinde usor astfel se va obtine un chip stralucitor, si nu va aparea o discrepanta de nuanta, in caz contrar aceste zone pot avea o tenta de gri.

Machiajul ochilor nu trebuie sa fie strident, daca este mai natural efectul este mult mai atractiv. Mai mult decat atat, un machiaj intens aplicat pe un chip neodihnit va accentua starea de oboseala a fetei. Ceea ce trebuie sa faceti este doar sa va camuflati cercanele, sa va ascundeti imperfectiunile pielii si sa va luminati privirea. Acest lucru se obtine printr-un machiaj fin, luminos, elegant, prin folosirea anticercanului si nu prin alegerea unui machiaj strident pentru ochi.

Citește și:  Ce pulovere de barbati se poarta in anul 2013?

anticearcan

Daca va aranjati si sprancenele, le pensati mai accentuat, privirea poate fi mai luminoasa. De asemenea, puteti aplica pe pleoape un fard alb sau galbui care va oferi un efect si mai luminos. La final se aplica un rimel de calitate pe gene, pentru a le face mai lungi, mai voluminoase si mai atractive. Daca mai este necesar se pot face mici retusuri ale unor imperfectiuni cu anticercan pentru ca aspectul chipului sa fie perfect.

Nu uitati ca pielea are nevoie de hidratare pentru a nu arata obosita. In acest fel ea isi va castiga aspectul stralucitor, nu va mai avea un efect tern, palid, ofilit. Dimineata se foloseste inainte de a aplica machiajul o crema hidratanta. Aceasta se aplica pe pielea curata, care a fost initial demachiata.

Desigur este obligatoriu ca seara sa se faca intotdeauna demachiarea inainte de culcare. Dupa demachiere este necesar sa se aplice o crema de fata pentru ingrijirea tenului. Aceasta se aplica doar prin miscari circulare, se insista mai ales in zonele obosite, cu riduri, sau unde apar si alte imperefctiuni ale fetei.

Un alt tratament care ajuta la mentinerea aspectului stralucitor al tenului este gomajul. Acesta se face o data pe saptamana si ajuta la indepartarea celulelor moarte si revitalizarea tenului.

In scopul relaxarii pielii este bine ca o data sau de doua ori pe saptamana sa se aplice o masca cosmetica pe fata. Aceasta trebuie sa fie obtinuta din ingrediente naturale, sa fie hranitoare, hidratanta si sa ajute la destinderea trasaturilor si combaterea ridurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.