Fulare din blană și eșarfe pufoase moi la modă în toamna- iarna 2014-2015

0
381

Moda nu este nici în acest an lipsită de ambiguitate. Designerii au reușit prin colecțiile lor să ofere variante de accesorii – fulare și eșarfe – cât mai atractive și elegante, care să satisfacă toate gusturile. În sezonul de iarnă 2014-2015 se poartă îndeosebi fularele din blană și eșarfele pufoase moi, care sunt fine, și călduroase. Nu lipsesc nici eșarfele ușoare, tricotate, care au lungimi diferite ceea ce permite să fie legate elegant, realizând noduri chic, complicate dar pline de farmec. Fularele se poartă elegant pe umeri sau ingenios înfășurate în jurul gâtului astfel încât să completeze perfect ținuta aleasă. Cele mai interesante accesorii de acest gen au fost observate în colecțiile unor mari branduri internaționale – Michael Kors, Fendi, Marc Jacobs, Sonia Rykiel, Etro, Prabal Gurung – care au impresionat în prezentările de modă din acest sezon.

Moda în acest sezon, Foto: mydaily.co.ukModa în toamna anului 2014, Foto: beautifulserendipity.comFular din blană marca Michael Kors, Foto: noirohiovintage.blogspot.roGuler din blană de vulpe argintie decorat cu diamnate, colecția Marc Kaufman, Foto: kaufmanfurs.comColecția Sonia Rykiel pentru toamna-iarna 2014-2015, Foto: fashiongonerogue.comModa Sonia Rykiel în anul 2014, Foto: fashiongonerogue.comModa în acest an, Foto: thesweetestthingblog.comFular Prabal Gurung la modă în acest an, Foto: fabfashionfix.comGuler de blană marca Marni, Foto: olga-bubel.livejournal.comModa Prabal Gurung din toamna-iarna 2014-2015, Foto: fabfashionfix.comGuler de blana la moda in acest an, Foto: littlemisstwiggy.blogspot.roTendințele modei în acest an, colecția Prabal Gurung, Foto: fabfashionfix.comGulere de blană elegante, Foto: flesik.plColecția Michael Kors din acest sezon al anului 2014, Foto: mydaily.co.uk
Citește și:  Les Beiges - Chanel, tonuri complexe strălucitoare cu efect de bronz natural pentru ten
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.