Les Beiges – Chanel, tonuri complexe strălucitoare cu efect de bronz natural pentru ten

0
162
Gisel Bundchen

Pentru această vară, supermodelul Gisel Bundchen ne prezintă o linie inovatoare de tonuri de machiaj Les Beiges – Chanel, care oferă chipului un plus de frumusețe, face pielea strălucitoare, fină, cu efect de bronz natural și radiant. Supermodelul arată superb ceea ce ne face să alegem această gamă de produse Chanel.

Les Beiges – Chanel

Cel care a dezvoltat această gamă de produse este Peter Philips, Directorul Creativ al Laboratoarelor Chanel de MakeUp. Noua linie de Les Beiges – Chanel include produse care oferă tenului o strălucire naturală, nuanțe de auriu sau bronz delicat, de parcă pielea abia a fost atinsă de razele soarelui.

Lansarea produsului Les Beige – Chanel a avut loc și la noi în țară, iar de atunci se poate achiziționa din parfumeriile (de tip Sephora) din marile orașe. Gama de nuanțe de bejuri este destul de variată (de la Nr10 la Nr70) iar un lucru important este că oferă și factor de protecție SPF 15 împotriva radiațiilor solare. Pudra este de calitate superioară, protejează pielea de radiațiile UVA și UVB, luminează tenul, catifelează, uniformizează și oferă un aspect natural deosebit pielii.

Citește și:  Descoperiți complicațiile pe care le poate avea pitiriazisul rozat și aspectele care favorizează dezvoltarea afecțiunii

Video – Supermodelul Gisel Bundchen prezintă noua linie Les Beiges – Chanel:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.