Principii de viață pentru a fi mai fericit și a avea succes!

0
251
Principii de viață pentru a fi mai fericit și a avea succes!

Nimeni nu a descoperit secretul fericirii dar fiecare om poate ține cont de anumite principii de viață cu privire la obținerea unor momente de fericire și a succesului în ceea ce face.

Opinia celor din jur contează într-o anumită măsură dar nu trebuie să-ți afecteze foarte mult starea de spirit sau și mai rău să te distrugă, ideea este să nu o ignori, să o analizezi și să îți vezi de ceea ce este important în prezent, de ceea ce poți realiza pentru împlinirea visurilor tale. Selectează cu atenție oamenii din jur, nu lăsa invidia și răutatea unora să te demoralizeze, fii o persoană ambițioasă și cu o voință puternică.

Nu renunța la visul tău, fă eforturi pentru ca acesta să se realizeze. Niciodată nu vei reuși să-ți împlinești un vis dacă stai pe loc și spui mereu că nu ai noroc. Pentru a realiza ceea ce îți dorești trebuie să acționezi, să faci ceva în acest sens, să faci schimbări, să ai curajul de a încerca ceva nou, să crezi în alegerea ta.

Fii modest, nu te lăuda singur, nu subestima pe cei din jur.

 • ,,Modestia și înțelepciunea sunt complementare.ˮ
 • ,,Să nu crezi că altora le pasă de tine.ˮ
 • ,,Să nu crezi că ești mai deștept decât ceilalți.ˮ
 • ,,Să nu crezi că ești mai priceput la ceva anume. ˮ
 • ,,Să nu crezi că îi poți învăța ceva pe ceilalți. ˮ
 • ,,Să nu te răzbuni pe oameni. ˮ
 • ,,Să nu râzi de ceilalți. ˮ

Nu spera la atingerea unor țeluri prea mari, imposibile, așteptările și dorințele tale trebuie să fie realizabile și realiste. Oamenii devin frustrați când nu-și ating scopul dar uneori țelurile lor pot chiar irealizabile. Cheia succesului este să ai așteptări realiste, să fii ambițios și să urmărești să-ți atingi progresiv scopul propus.

Citește și:  Cum sa eviti accidentarile iarna?

succesul

Oamenilor li se întâmplă adesea în viață să nu gândească și când spuneam aceasta ne referim la faptul că toți își doresc să aibă succes, viața li se pare o aventură interesantă dar ajung să ia astfel de decizii încât la bătrânețe doar un procent foarte mic și-a atins țelul  – de a fi fost un om de succes.

Trebuie să muncești spre scopul predeterminat, să știi sigur ceea ce îți dorești. Un om va avea succes dacă știe încotro va merge, spre țelul propus. Dacă te trezești dimineața și nu știi ce vei face în acea zi – lucru pe care mulți oameni îl afirmă des – cu siguranța nu vei fi un om de succes.

Trebuie întotdeauna să știi ceea ce vrei, poți fi un om de succes dacă asta îți dorești cu adevărat. Trebuie să decizi clar ceea ce vrei să faci, să acționezi deliberat spre scopul propus. Foarte puține persoane fac asta. Competiția dacă există și pe care noi înșine o facem, se poate elimina prin creativitate.

George Bernard Shaw

Devenim ceea ce gândim – asta este cheia succesului!

 • Viața unui om este formată din gândurile lui. – Marcus Aurelius
 • Un om este ceea ce gândește toată ziua. – Ralph Waldo Emerson
 • Cea mai mare descoperire a generației mele este că un om își poate schimba viața prin schimbarea atitudinii mentale. – Williams James
 • Tot ceea ce gândim este ceea ce suntem. – spunea Buddha
 • Totul va veni unui om care are răbdare. – Disraeli
 • Dacă ai un scop propus trebuie să-l atingi! Îndreaptă-ți voința către atingerea scopului și nimic nu te va împiedica să-l atingi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.