Pulberea din coarne de cerb îmbunătățește starea de sănătate

0
1129
Pulberea din coarne de cerb, Foto: symhl.com

În medicina tradițională chineză pulberea din coarne de cerb se folosește de mii de ani. Aceasta este considerată un tonic pentru sănătate, pentru energie și sexualitate. Pentru a se folosi coarnele de cerb, aceste animale nu sunt ucise, ele sunt îngrijite spre a fi menținute într-o stare cât mai bună de sănătate. Cerbii își leapădă coarnele în prima lună de primăvară, iar apoi le cresc alte coarne mai mari, cu mai multe ramuri. La începutul creșterii lor, coarnele sunt moi și sunt acoperite cu un strat fin ca de catifea. Mai târziu, coarnele devin osoase, tari, stratul de pluș sau de catifea de pe ele se desprinde în fâșii.

Pulberea din coarne de cerb, Foto: symhl.com

Pulberea din coarne de cerb conține numeroase substanțe nutritive care odată ajunse în corpul uman sunt absorbite în proporție de peste 95% în doar câteva minute de la utilizare. Pulberea din coarne de cerb este o sursă de lipide, aminoacizi, steroli, peptide, acizi grași, proteine, potasiu, sodiu, magneziu, iod, calciu, fosfor și alte minerale. Cercetătorii au demonstrat prin studii medicale ca unele peptide din cornele de cerb au efect benefic asupra pielii, ajută la regenerarea acesteia, la vindecarea leziunilor și rănilor, la combaterea edemelor deoarece au proprietăți antiinflamatoare.

Citește și:  Plante medicinale - Podbalul

Pulberea din coarne de cerb sporește virilitatea și durata erecției la bărbați. Se dizolvă în apă și efectul ei după ce se bea este de creștere a performanțelor sexuale și de vindecare a disfuncției erectile. Pulberea din coarne de cerb îmbunătățește starea generală de sănătate, crește rezistența organismului, consolidează țesutul osos, normalizează nivelul de zahăr din sânge, scade nivelul de colesterol, reduce multe dintre efectele secundare ale medicamentelor, are efect benefic asupra sistemului endocrin și cardiovascular.

Atenție la ce produse achiziționați de pe Internet deoarece unele ce pretind a fi pulbere din coarne de cerb pot fi lipsite de eficacitate. Există produse care deși au eticheta cu pulbere de coarne de cerb în realitate au substanțe modificate genetic.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.