Relațiile sexuale armonioase sunt benefice stării generale de fericire și sănătate

0
276
Relațiile sexuale armonioase sunt benefice stării generale de fericire și sănătate

Relațiile sexuale contribuie la trezirea naturii armonioase a ființei umane. Femeia care are o viață erotică armonioasă și satisfăcătoare se spune că este mai fericită. Unii consideră sexul atât de important, ca cel mai însemnat scop al vieții în general. Alții din contră, îl consideră ca o necesitate de a perpetua specia umană.

În vremurile de azi, atât bărbații cât și femeile au ajuns să considere sexul ca pe un sport, ca pe un act prin care își descarcă energia sexuală care îi tensionează. Cei care au o viață sexuală fericită în cuplu sunt de părere că acest lucru îi ține aproape, îi face să fie mai tineri, mai sănătoși, plini de vitalitate, să aibă energie și încredere în ei.

Relațiile sexuale armonioase sunt benefice stării generale de fericire și sănătate

Acest lucru este adevărat și în acest articol vom explica de ce este așa.
,,O viață sexuală intensă, sănătoasă și armonioasă ajută în menținerea echilibrului la nivel pshici și fizic” (Sugmund Freud, părintele psihanalizei). Frumusețea femeilor depinde de o viață sexuală armonioasă. Prin relațiile sexuale se stimulează glandele sexuale, se eliberează anumiți hormoni, se îmbunătățește metabolismul și se crește vitalitatea corpului.

Estrogenii sunt hormonii importanți pentru frumusețea femeii. Aceștia ajută la creșterea sânilor, la subțierea taliei, la dispariția pilozității excesive, la curbura frumoasă a bazinului femeii, la îmbunătățirea aspectului pielii și strălucirea tenului. Satisfacția și împlinirea sexuală se vede în aspectul fizic, relațiile sexuale sunt benefice stării generale de sănătate și fericire. Femeia trebuie să fie cu adevărat implinită, satisfăcută și fericită.

În general femeia dorește să simtă întâi o satisfacție emoțională și apoi una sexuală. La bărbat apare întâi dorința sexuală și apoi cea emoțională. Se poate vorbi la bărbat și de o satisfacție emoțională în timpul actului sexual. Iubirea în cuplu și relația sexuală trebuie să fie o redescoperire între cei doi parteneri. Între ei apar diferențe de natură psiho-mentală, în ceea ce privește perspectiva fiecăruia asupra actului sexual.

Femeia vede actul sexual ca pe o modalitate prin care bărbatul ajunge mai repede la dragoste de a părtrunde în sfera ei afectivă, și reușește să treacă credința că bărbatul vede dorința de sex ca pe ceva instinctiv și primitiv. Cei doi trebuie ajung să privească sexul ca pe o modalitate de redescoperire reciprocă, de a trăi sentimente plăcute, de tandrețe și iubire.

Relațiile sexuale armonioase

Adevărata împlinire în dragoste poate fi trăită doar în doi, doar a unuia cu celălalt, acest lucru este posibil cu condiția să se păstreze un echilibru între a dărui și a primi. Împlinirea sexuală are efect benefic asupra chipului. Prin satisfacția sexuală crește vitalitatea femeii, chipul acesteia devine proaspăt și strălucitor. Dispar pungile de sub ochi, aspectul de bărbie dublă, ridurile de la ochi, obrajii căzuți. Tenul radiază, este mai sănătos, mai frumos, iar privirea are o expresivitate magnetică.

Citește și:  Ce înseamnă vitamina K pentru sănătate și care este doza zilnică necesară?

Masajul senzual al sânilor care are loc în timpul actului sexual face ca aceștia să devină mai frumoși, iar musculatura pieptului mai tonifiată. Conturul sânilor se îmbunătățește, iar frumusețea lor crește prin stimularea circulației sanguine de la nivelul lor. Prin actul sexual dispar durerile de spate, durerile din zona cervicală și lombară, se obține o suplețe a coloanei vertebrale. Talia se subțiază considerabil prin mișcările sexuale, iar metabolismul și funcțiile digestive sunt stimulate.

În plus are loc o tonifiere a musculaturii abdominale, dar și a musculaturii șoldurilor. Spuneam de creșterea circulației sângelui în corp și în legătură cu acest lucru trebuie să amintim și de acțiunea ei asupra membrelor inferioare, a coapselor și picioarelor. Cei care au probleme cu picioarele, cu circulația sanguină la extremități trebuie să știe că prin relația sexuală pot trata astfel de neplăceri. În plus, persoanele care fac sex pot scăpa de senzația de greutate în picioare, de celulită, de edemele de la glezne sau genunchi.

Conturul coapselor devine mai atrăgător deoarece este pusă în mișcare musculatura acestora. Relațiile sexuale au efect benefic asupra psihicului. Prin sex te poți relaxa după o zi stresantă, poți scăpa de stările de nervozitate, de depresie, de anxietate, poți trăi o stare de fericire plenară. Jocurile amoroase ajută al revitalizarea corpului, la scăderea în greutate, la eliminarea acumulărilor de grăsime și a celulitei la femei.

Femeile trebuie să aibă o viață sexuală intensă deoarece astfel devin mai fericite și mai sănătoase. Prin jocurile sexuale ele scapă de oboseala țesuturilor feței, de lăsarea penibilă a sânilor, de durerile de spate, de tensiunea nervoasă, de slăbirea musculaturii abdominale, de senzația de vlăguire a membrelor inferioare, de ofilirea tenului și lipsa de strălucire în privire.

Femeia care face sex în mod frecvent are o alură zveltă, pare mai tânără, este mai plină de viață și mai fericită. Relația sexuală ne ajută să scăpăm de stres, să dormim mai bine, să ne menținem tinerețea pe chip, să avem mai multă încredere în noi, să avem un psihic echilibrat, să ardem rapid caloriile și să slăbim, să fim mai sănătoși și să trăim mai mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.