Sandalele pentru femei la modă în vara anului 2014

0
437

Sandalele sunt perfecte pentru sezonul estival, deoarece sunt confortabile în anotimpul călduros. În acest an tendințele sunt variate, atât din punct de vedere al modelelor, designului, cât si al culorilor și materialelor folosite. Lungimea este diferită, unele sandale ajung până la gleznă sau depășesc glezna destul de mult. Modelele sunt unice, interesante, atractive.

Se poartă nuanțele de verde și portocaliu, dar mai ales verde fistic, turquoise, verde neon. Albul este mereu în tendințele modei, sunt folosite combinații de piele și dantelă. Bronzul este la modă în vara acestui an, dar și culorile mai aprinse de vișiniu, maro, roșu, crem sau gri. Tocurile inalte sau platformele sunt apreciate în acest an, iar acestea trebuie să fie din lemn, sau acoperite de piele în culori diferite, de maro, gri, argintiu, alb sau negru. Sandalele cu toc de cauciuc sau platformă neregulată sunt în mare vogă în vara aceasta. De asemenea, în anul 2014 sunt la modă tocurile sculptate, extravagante, sandalele cu panglici și curele foarte lungi, care oferă eleganță și un plus de farmec piciorului.

Citește și:  Care sunt modelele de manusi pentru barbati in anul 2013?
Sandale simple cu talpa din cauciuc, Foto: fashioneditoratlarge.comSandale fără toc, Foto: kak-ya.ruSandale la modă în vara acestui an, Foto: itslavida.comSandale din dantelă, aliexpress.comSandale cu toc înalt, Foto: kak-ya.ruSandale lungi la modă în anul 2014, Roberto Cavalli, Foto: itslavida.comSandale la modă în 2014, Foto: shoeluv.blogspot.roSandale cu aplicații și talpă din cauciuc, Foto: fashioneditoratlarge.comSandale din piele cu partea de deasupra în formă de fluture, Foto: aliexpress.comSandale comode pentru această vară, Foto: youshouldbeingridbergman.blogspot.roSandale cu decorațiuni interesante, Foto: kak-ya.ruSandale lungi la modă în anul 2014, Foto: queen-plus.com, Foto: queen-plus.com, Foto: queen-plus.comSandale cu tocuri extravagante, Foto: queen-plus.com
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.