Știi să-ți alegi accesoriile și să le porți corect? Află câteva reguli esențiale în alegerea lor

0
360
Inele mari, Foto: lifetimetv.co.uk
Fulare voluminoase asortate corect, Foto: of-md.com

Dacă îți plac fularele voluminoase le poți purta în diferite moduri deoarece sunt multe variante de legare a acestora în jurul gâtului. Un lucru pe care nu trebuie să-l faci este acela de a purta un fular voluminos peste o haină cu guler mare, indicat este ca fularul să fie purtat înăuntru, iar la exterior să se vadă o parte din acesta, iar gulerul hainei în toată splendoarea.

blank
Inele mari, Foto: lifetimetv.co.uk

Indiferent ce tip de bijuterii porți, dacă acestea sunt cu pietre strălucitoare sau chiar cu diamante nu trebuie purtate o mulțime dintr-o dată deoarece este nepotrivit, riști să arăți ca un pom de Crăciun.

blank
Set de bijuterii, Foto: florange-shop.ru

De regulă se poartă un singur set dacă bijuteriile sunt mici. De exemplu în cazul diamantelor se poate purta un colier cu pandativ, un inel, o pereche de cercei și o brățară. Un alt set la fel de deosebit este cel alcătuit din cercei și colier.

blank
Inel cu piatră mare, Foto: shram.kiev.ua

Femeile care au un inel cu diamant mare ar trebui să-l poarte pe degetul arătător sau inelar. Dacă degetele unei femei sunt mici și fine nu arată bine cu un inel cu piatră mare. Femeile care au 2 inele cu diamante trebuie să știe că nu este corect să le poarte ambele pe același deget, ci pe degete diferite.

blank
Accesorii, Foto: fashionisers.com

Broșele mici se poartă în partea stângă la aproximativ 15 cm sub linia umărului. Dacă îți place să porți o broșă mare este bine să o atașezi în zona gulerului. Broșa cu diamante sau cu un singur diamant se poartă pe un articol vestimentar iuni, recomandat fiind îndeosebi rochia neagră.

blank
Brățară cu diamante pe mâna dreaptă, Foto: ibtimes.com

Brățările cu diamante ar trebui să fie purtate pe mâna dreaptă.

blank
Accesorii mari, Foto: lifestyletalks.wordpress.com

Una din cele mai populare tendințe în moda anului 2017 este cea a bijuteriilor masive. Desigur accesoriile mari conturează imaginea unei femei dar nu trebuie exagerat în acest sens. Nu se poartă mai mult de 3-4 accesorii mari, iar acestea trebuie să se potrivească perfect ținutei. Cel mai indicat este să se folosească doar un accesoriu voluminos, iar acesta poate fi un colier, o pereche de cercei, o brățară, etc.

Citește și:  19 coafuri rusesti care te vor impresiona, vezi pe care ai curajul sa o incerci

Pantofii negri sunt  eleganți și sexy dar trebuie purtați în mod corect. Nu se poartă încălțăminte neagră la o ținută vestimentară în nuanțe pastelate. Pentru ținuta de birou pantofii negri sunt perfecți, merg frumos la costume, fuste, rochii în culori mai închise.

blank
Mănuși elegante, Foto: memorandum.com

Pentru un look elegant se poate recurge la un accesoriu deosebit – mănușile. Acestea sunt la modă și sunt potrivite la îmbrăcămintea exterioară dar și la blugi, rochii de seară sau costume clasice. Mănușile trebuie să se asorteze perfect cu un alt accesoriu, de exemplu să aibă aceeași culoare cu geanta sau cureaua. Cele mai apreciate sunt mănușile negre, maro și albastre, dar și acelea grii, roșii, portocalii, verde deschis sau verde kaki. Mănușile oferă avantajul de a ascunde mâinile și dacă sunt lungi creează senzația de mâini delicate sau mai subțiri.

blank
Pantofii și geanta, Foto: shilpaahuja.com

Pantofii și geanta trebuie să aibă aceeași culoare. Se poate folosi un look într-o singură culoare sau mai multe. Dacă rochia are mai multe nuanțe de culori, atunci pantofii și geanta ar trebui să fie ambele la fel și desigur în una din nuanțele acesteia.

blank
Rochie de seară, Foto: archzine.fr

Orice femeie trebuie să aibă în garderoba ei măcar o singură rochie de seară. O regulă importantă de care trebuie să se țină cont este faptul că nu se poartă ceas la o rochia de seară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.