Terapia cu celule vii pentru prevenirea îmbătrânirii organismului

0
319
Produs MFIII, Foto: lelong.com.my

Știați că terapia cu celule vii este o soluție de prevenire a îmbătrânirii premature a organismului și se face cu o soluție injectabilă care conține celule din placenta de oaie? Potrivit unor studii făcute de cercetători în Elveția există și capsule gelatinoase sau suplimente orale care combat simptomele nedorite ale îmbătrânirii premature a organismului. Astfel de remedii sunt active biologic și rămân astfel deoarece este folosită o anumit tehnică de conservare a lor. Sunt numite și capsule MFIII sau produse MFIII, iar avantajul este că nu au substanțe modificate genetic și nici chimicale. De asemenea nu reprezintă un medicament ce are chimicale și nu are proteine, grăsimi sau hormoni. Este un supliment alimentar și un produs nutritiv foarte valoros pentru organism, care poate fi administrat alături de alte suplimente de minerale și vitamine.

Terapia cu celule vii pentru prevenirea îmbătrânirii organismului, Produs MFIII, Foto: lelong.com.my

Terapia cu celule vii este sigură, eficientă, ajută la redobândirea vitalității și sănătății, la revigorarea celulelor deteriorate sau îmbătrânite din organism. Astfel de capsule sunt un supliment natural antiîmbătrânire care a fost realizat prin studii ale unor cercetători din Elveția timp de 20 de ani.

După ce au fost ingerate astfel de suplimente ajung în stomac dar sunt dizolvate abia în intestinul subțire. Acest lucru este un avantaj pentru stomac deoarece nu constribuie la distrugerea peptidelor active și nu afectează acidul clorhidric din acest organ.

Citește și:  Ați auzit de terapia prin artă, vezi aici ce presupune aceasta

Beneficiile pentru sănătate ale terapiei cu celule vii:

Produsul îmbunătățește elasticitatea și aspectul pielii, combate ridurile și anumite pete tegumentare. Ajută în tratamentul constipației, la îmbunătățirea circulației sangvine, stimulează gândirea și vigilența, consolidează sistemul imunitar al organismului, reduce simptomele sindromului premenstrual și cele care apar la menopauză, stimulează performanța fizică și mentală, crește rezistența corpului împotriva bolilor.

Acest produs nu are efecte secundare și deci poate fi administrat ca orice supliment alimentar de minerale și vitamine. Produsul este realizat prin tehnica sigură, respectiv prin proces biotehnologic care implică extragerea celulelor din placenta de oaie și a substanțelor active dar în același timp cu îndepărtarea hormonilor și grăsimilor. Toate ingredientele extrase în procent de 99% sunt pure și solubile în apă.

Cei care au folosit un astfel de produs au simțit că au mai multă energie, un nivel ridicat de forță și vitalitate, un sistem imunitar consolidat, o piele mai fină, mai puține riduri, un libidou crescut și simptome ameliorate în perioada menopauzei.

Video – Terapia cu celule vii pentru prevenirea îmbătrânirii pielii: 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.