Top 10 modele internaționale cu cel mai mare succes în 2019

0
193

Cine este nemulțumit de meseria pe care o are, sau de salariul pe care îl câștigă, trebuie să știe că în prezent angajatorii pun accent pe abilități și mai puțin pe diplome de studii. Află în acest articol de ce angajatorii aleg performanța în ziua de azi și care sunt cele 10 modele internaționale care au avut succes în 2019 datorită abilităților și talentelor cu care sunt înzestrate.

Se caută abilități în loc de diplome la angajare

Multe articole din mass-media ilustrează o veste oarecum șocantă, aceea că tinerii nu mai vor să facă neapărat o facultate, ei se bazează pe abilitățile lor când vine vorba de a face ceva în viață. Multe fete vor să fie modele, să devină celebre și abia apoi se gândesc dacă mai este necesar să-și continue studiile, sau ar fi mai bine să-și deschidă o afacere.

În general, deviza lor este de a fi puternice, încrezătoare, pozitive și de a nu renunța deloc la visele lor.

Cea mai mare atracție în ziua de azi este lumea modei. Acesta este și unul dintre cele mai competitive sectoare de activitate din lume. Și totuși, nimic nu o sperie pe o fată frumoasă și ambițioasă, care știe ce vrea, pentru a-și atinge scopul propus în viață.

Pentru a reuși în modeling este nevoie de frumusețe dar și de anumite abilități, care nu se învață în facultate. Este vorba despre multă ambiție, determinare, muncă pentru a ști cum să mergi pe pasarelă, stăpânire de sine, personalitate, arta de a conversa, dar și de ceva mai mult, ceva unic prin care poți ajunge pe lista priorităților în această industrie.

Modelele care au succes trebuie să aibă ceva special, să fie o sursă de inspirație pentru alte fete care admiră această carieră. Deja se știe, cât de apreciate au fost unele supermodele precum Naomi Campbell sau Linda Evangelista și ce impact au avut în lumea modei.

Ce apreciază angajatorii din lumea modei?

blank

În prezent se pune accent pe abilități și talent. Nu mai este de mirare ce impact au rețelele de socializare. De pildă, modelele de pe Instagram care au foarte mulți fani au ajuns să fie cele mai căutate pentru spoturile publicitare și prezentările de modă.

Acum, industria modei pune accent și pe tinerețe, de aceea modelele trebuie să fie înalte, frumoase și să aibă vârsta de cel mult 20 de ani. Se caută fete care au un chip ce transmite ceva, care au o frumusețe aparte, care atrage și ajută la vânzarea produselor de îmbrăcăminte prezentate. Directorii de casting aleg modele care au un aspect fashion și o prezență fizică ce impresionează, un caracter care se poate adapta în funcție de povestea din fiecare spectacol de modă.

Pentru asta trebuie multă răbdare, voință, muncă, pentru a te comporta într-un mod profesionist cum vor directorii de casting, care aleg noile modele pentru prezentările de modă ce trebuie realizate.

În acest domeniu există multe provocări pentru modele, dar și pentru cei care conduc o astfel de afacere. Modelele trebuie să se comporte corespunzător, să răspundă așteptărilor stilistului, fotografului, etc. Este un rol pe care fetele îl joacă, iar scena de teatru este pasarela pe care defilează.

Citește și:  Terapia cu pietre calde

Top 10 modele internaționale cu cel mai mare succes în 2019

blank

Potrivit celor de la celebsupdate.com, există un top 10 modele internaționale de primă clasă, care au avut cel mai mare succes în 2019:

  1. Kendall Jenner este una dintre cele mai faimoase supermodele din lume, a câștigat o adevărată avere din modă și frumusețea ei a consacrat-o și pe Instagram. Aici ea are 3.092 de postări și 127.305.060 de fani. Ea a fost de-a lungul timpului considerată și cel mai bun și îndelungat supermodel de la Victoria’s Secret.
  2. Miranda Kerr este supermodelul australian care s-a remarcat în prezentările de modă Victoria’s Secret. Dacă urmăriți contul de Instagram al Mirandei Kerr veți vedea că are 12.263.419 de fallowers și 2.595 de postări.
  3. Adriana Lima este una dintre cele mai frumoase modele din lume, care pe bună dreptate produce invidia multor femei. Are pe Instagram 1.653 de postări și 12.596.241 de urmăritori.
  4. Heidi Klum reușește să fie mereu în centrul atenției, să arate întotdeauna senzațional, fără să facă prea mult efort. Are pe Instagram 4.428 de postări și 7.323.376 de fallowers.
  5. Gisele Bundchen păstrează o poziție înaltă în acest top, pentru că este printre cele mai bine plătite modele din lume. Încă din anul 2016, cei de la Forbes au scris că Giselle Bundchen avea 30,5 milioane de dolari. În anul 2019 avea 26 milioane de urmăritori pe Twitter, Facebook și Instagram.
  6. Alessandra Ambrosio are pe Instagram 6.155 de fotografii și 10.357.310 urmăritori.
  7. Bar Rafaeli are 3.034 de postări pe Instagram și 3.036.766 fallowers.
  8. Lily Aldridge are 2.620 de postări pe Instagram și 5.390.334 fallowers.
  9. Candice Swanepoel are pe pagina de Instagram candiceflamingoswanepoel 9.230 de postări și 90.968 de fani.
  10. Brooklyn Decker are pe Instagram 1.525 de postări și 648.707 fallowers.

Cel mai popular model din lume în anul 2019

blank

Cu siguranță “cel mai popular model de top din lume în anul 2019 va rămâne Kendal Jenner” – au spus cei de la thejakartapost.com. Acest lucru a fost stabilit de specialiștii Models.com care au ținut cont de numărul de fani de pe Instagram, Facebook și Twitter. Bruneta de numai 24 de ani a devenit foarte populară pe rețelele de socializare și cu greu va fi depășită de alt model. Ea are pe aceste rețele peste 164 milioane de fani.

Viața unui model sună strălucitor, dar nu este întotdeauna ușor să ajungi aici. Multe fete frumoase încep această viață de la vârsta de 20 de ani, când sunt încă studente sau abia au terminat liceul. Unele încep să se facă cunoscute ca modele pe rețelele de socializare, sau ca modele în activități considerate controversate în ziua de azi. În străinătate se practică acest lucru, dar și în țara noastră, la cel mai serios studio din București. Multe studente sunt atrase de astfel de job-uri, prin care pot obține câștiguri mult mai mari decât în alt domeniu de activitate. Pentru job ele trebuie să fie frumoase, elegante, cât mai naturale și să aibă abilitatea de a conversa și atrage atenția unui interlocutor online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.