Uleiuri afrodisiace pentru a avea în dragoste mai mult noroc

0
1144
Uleiuri afrodisiace pentru a avea în dragoste mai mult noroc

Uleiurile afrodisiace sunt numite și ,,uleiuri de dragosteˮ deoarece au substanțe care intensifică dorințele și impulsurile sexuale, declanșează emoții ce nu pot fi controlate, îmbunătățesc atracția dintre cei care doresc un ,,refreshˮ al relației. Dacă în relația ta a intervenit plictiseala poți reaprinde flacăra pasiunii cu ajutorul aromelor afrodisiace, ce au capacitatea de a spori sex appeal-ul unei persoane.

Floarea de ylang-ylang

Cel mai bun parfum pentru a atrage dragostea este oferit de uleiul esențial de ylang-ylang. Acesta are o aromă ce ne duce cu gândul la insulele tropicale, la aromele florale exotice care îmbie simțurile și oferă energie pozitivă. Uleiul esențial de ylang-ylang este folosit frecvent în aromaterapie pentru simplul fapt că are efect deosebit asupra stării interioare.

Prin aroma blândă deosebită poate face o femeie să fie mai senzuală, să provoace emoții pozitive, ușor euforice. Efectul acestui ulei acționează mai ales asupra zonei emoționale a unei persoane, de aceea este indicat și în tratamente terapeutice.

De exemplu persoanele care suferă de oboseală, depresie, anxietate, insomnie și epuizare pot alege un parfum de ylang-ylang deoarece vor scăpa de astfel de stări negative prin influența aromei calde și energizante. Specialiștii recomandă acest ulei și pentru tratamentul unor boli și afecțiuni deoarece are proprietăți vindecătoare, este eficient în cazuri de astenie, boli ale sistemului cardiovascular, hipertensiune arterială, aritmii și boli ale inimii.

Citește și:  Vetrice (Tanacetum vulgare) – Planta cu efect insecticid, care alungă muștele și țânțarii
Ulei esențial

Alte uleiuri esențiale cu efect afrodisiac sunt cele de ghimbir, bergamotă, chiparos, scorțișoară, lavandă, rozmarin, vanilie, trandafir, lemn de santal, patchouli și iasomie. Aromele orientale sunt renumite pentru că acționează ca un afrodisiac și de aceea sunt alese de persoanele ce doresc să fie mai încrezătoare și mai pasionale.

Oamenii de știință au demonstrat faptul că simțul mirosului este foarte important în alegerea partenerului, iar aromele afrodisiace pot fi o uneală foarte bună în arta seducției. Întotdeauna un parfum trebuie ales cu atenție pentru a atrage persoana iubită, deoarece acesta prin aromele afrodisiace va crește dorința sexuală și va reaprinde pasiunea dintre parteneri. Pentru un efect și mai bun se pot combina aromele de:

  • uleiuri esențiale de bergamotă, lemn de santal și iasomie
  • uleiuri esențiale de patchouli, ylang-ylang și lemn de santal
  • uleiuri esențiale de trandafir și ylang-ylang
  • uleiuri esențiale de iasomie și scorțișoară, etc.
Stridia, aliment cu efect afrodisiac

Anumite alimente pot avea același efect și sunt folosite în acest scop, din categoria lor fac parte ciupercile, midiile, stridiile, țelina, ceapa, ouăle de prepeliță, anghinarea, algele marine, sparanghelul, pătrunjelul și alte plante aromatice. Cafeaua poate crește nivelul de excitare sexuală mai ales la bărbați, iar mierea este de asemenea recomandată deoarece sporește energia sexuală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.