Vezi care sunt cele mai noi tunsori pentru părul scurt în 2015, pentru a fi în trend!

1
2384

Multe vedete au adoptat stilul de tunsoare scurt, care este trendy și elegant. Indiferent de textura părului, cu ajutorul unui hairstilist poți avea o tunsoare sexy, o strălucire naturală sau de glamour, o coafură perfectă cu volum sau tinerească, cu bucle zburlite în mod atrăgător, versatil. O astfel de tunsoare este potrivită pentru orice vârstă deoarece menține feminitatea și în plus femeia arată mai tânără decât anii pe care îi are. Accentul se pune pe trăsăturile feței, dar și pe tunsoarea perfect conturată de către specialistul în coafuri. Fiecare femeie trebuie să aleagă cu atenție o astfel de tunsoare, pentru a-și crea o imagine fermecătoare, de lux, de persoană încrezătoare în forțele proprii. În ceea ce privește vopseaua de păr se poate alege orice nuanță dar care să fie potrivită fizionomiei feței și culorii ochilor.

Tunsoare frumoasă modernă în acest an, Foto: pophaircuts.comTunsoare fină la Emma Watson, Foto: marianovivanco.comTunsoare elegantă potrivită pentru orice vârstă, Foto: aliexpress.comTunsoare pentru păr scurt, Foto: pophaircuts.comTunsoare cu breton lung, Foto: fashionqe.comTunsoare elegantă, Foto: wavygirlhairstyles.comTunsoare scurtă în stil african, Foto: pophaircuts.comTunsoare pixie, Foto: pophaircuts.comTunsoare tinerească, Foto: bergyeni.ye.vcTunsoare scurtă pixie, Foto: wavygirlhairstyles.comTunsoare frumoasă la Victoria Beckham, Foto: imgarcade.comTunsoare sexy, Foto: wavygirlhairstyles.comTunsoare scurtă bob, Foto: fashionqe.comTunsoare modernă, Foto: fashionqe.comTunsoare tinerească în 2015, Foto: wardrobelooks.comTunsoare superbă pentru femei, Foto: wardrobelooks.com
Citește și:  Coafuri in stil japonez la moda in 2013-2014
Loading...

1 COMENTARIU

  1. Pe timp de vara si nu numai, parul scurt se paote dovedi un real avantaj pentru orice femeie. Mai mult de atat, pana si tunsorile sunt diversificate, mi-e greu sa cred ca poate fi vorba de monotonie atunci cand vine vorba despre o femeie cu parul scurt, isi poate gasi destul de usor suficient de multe coafuri care sa o avantajeze iar exemplele voastre sunt elocvente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.