Vezi ce culori minunate sunt în tendințele modei din toamna-iarna 2015-2016

0
105

În toamna-iarna 2015-2016 predomină culorile mai intense și mai bogate în nuanțe de ocru, gri-argintiu, marsala, portocaliu, roșu, turcoaz. În topul preferințelor se află marsala sau culoarea vinului sicilian care a fost la modă întregul an 2015. Marsala apare în creațiile multor designeri și este impresionantă. Altă nuanță la modă este cenușiu, gri-argintiu care este recomandată femeilor ce doresc să iasă în evidență ca fiind încrezătoare și cu o personalitate puternică. Rozul este o culoare revigorantă și oferă un plus de eleganță și luminozitate ținutelor deosebite din colecțiile Chanel, Dolce&Gabbana, Katie Gallangher. Nuanțele complexe, bogate și uimitoare de albastru și turcoaz pot fi admirate în colecțiile Elie Saab, Hermes, Michael Kors.

Culorile calde de ocru sau nuanța muștarului (realizată din amestecul perfect de verde, galben și roșu) oferă un efect minunat ținutelor din colecțiile designerilor pentru această toamnă. Acest lucru se poate exemplifica prin noile creații Christian Dior și Victoria Beckham. Alte culori în trend sunt verdele ca iarba și albastrul-închis care apar mai ales în colecțiile pentru iarna 2015-2016. Violetul în ton de ametist este o culoare porivită pentru sezonul rece, iar alte culori la modă sunt portocaliul, negrul, lila-deschis, maro-ciocolatiu, albul și roșu.

Citește și:  Tendințe de make-up în toamna-iarna anului 2015-2016
Nuanțe intense de albastru, Foto: footweartrend.blogspot.roTendințele modei în toamna-iarna 2015-2015, Foto: footweartrend.blogspot.roNunațe de lila, ametist, lavandă, Foto: 1-moda.comPulover elegant marsala, Foto: thedifferentblog.comMovul este în tendințele modei din 2015-2015, Foto: 1-moda.comRozul este o culoare pentru toamna-iarna 2015-2016, Foto: 1-moda.comTendințele modei la culori în toamna-iarna 2015-2015, Foto: footweartrend.blogspot.roCulori bogate pentru toamna-iarna 2015-2016, Foto: footweartrend.blogspot.ro
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.