Virtual Reality aduce experiențe uimitoare la Brăila Mall!

0
62
skier holding ski sticks and sporting in wintertime

O nouă dimensiune a distracției a fost deschisă odată cu inaugurarea arenei Virtual Reality – Adrenalină și aventură în realitatea virtuală!

Cea mai nouă destinație a distracției și aventurii a luat naștere în Brăila Mall odată cu deschiderea spectaculoasei arene Virtual Reality. Acest loc captivant oferă brăilenilor ocazia de a experimenta o gamă vastă de aventuri de realitate virtuală și senzații inovatoare, folosind echipamente de ultimă generație.

Aceasta arenă nu este doar pentru tineri și pasionați de tehnologie. Aceasta este un loc unde toți membrii familiei pot găsi ceva care să le stârnească interesul și să le ofere o pauză plină de distracție de la rutina zilnică.

Cu Cinema 9D vizitatorii pot pătrunde în lumi virtuale captivante, simțind fiecare mișcare și emoție din joc sau din film ca și cum ar fi parte din acțiune. Acest tip de experiență VR merge dincolo de simpla vizualizare a conținutului virtual și adaugă efecte speciale precum mișcarea simulată, vântul, vibrațiile și alte senzații fizice pentru a intensifica imersiunea și a face experiența cât mai reală posibil.

Citește și:  Meditația – un exercițiu bun pentru creier

Pentru cei mai curajoși și dornici de senzații extreme, arena dispune și de un echipament VR cu rotatii la 360 grade oferind cea mai intensă experiență de realitate virtuală, iar pentru iubitorii de viteză și senzații puternice, VR Racing este o alegere perfectă. Cu scaun de curse și volan realist, participanții se vor simți ca adevărați piloți în cursele intense pe cele mai faimoase piste din lume.

Astfel, arena Virtual Reality nu este doar o destinație de neratat pentru cei dornici să experimenteze viitorul divertismentului, ci și o ocazie excelentă de a trăi experiențe uimitoare de realitate virtuală la costuri rezonabile. Plasată strategic, lângă cinema și food-court, aceasta te așteaptă să îți testezi limitele!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.