
Stim ca tigarile electronice sunt o alternativa mai sanatoasa la tigarile obisnuite, insa care sunt top 10 detalii despre tigarile electronice pe care nu le stim? Tigaretele electronice au fost introduse pe piata de profil in 2007, acestea constituind o alternativa la fumat si pufait si o modalitate de a scapa incetul cu incetul de uratele si mirositoarele tigari cu tutun.
Producatorii ii asigura pe consumatori ca tigarile electronice sunt sigure si ca acestea nu produc atatea efecte nocive precum tutunul. Expertii in sanatate nu sunt insa atat de siguri in privinta lipsei de probleme in ceea ce priveste aceste produse. Se incearca descoperirea posibilelor efecte secundare ale inhalarii nicotinei, insa legea permite consumul de nicotina, neexistand nicio lege care sa interzica folosirea tigarilor electronice.
In top 10 detalii despre tigarile electronice se afla lipsa fumatului! Cum aceste produse electronice nu au nevoie de aprindere pentru a functiona si nici de un foc, acestea nu constituie fumat.
Tigarile electronice arata ca niste tigari de tutun adevarate, insa nu necesita bricheta sau chibrit pentru a se aprinde, ci o baterie care se foloseste pentru a incalzi nicotina lichida din rezervor. Din tigara electronica se pufaie atat cat se doreste, insa nu exista miros urat de fum pentru ca nu arde nimic! Singurul care se misca este vaporul de nicotina in plaman si inapoi afara.
In top 10 detalii despre tigarile electronice se afla ingrijorarea cu privire la siguranta tigarilor. Multi experti si oameni de stiinta considera ca tigarile electronice pot ascunde pericole.
Desi producatorii pun accentul pe efectele pozitive ale tigarilor electronice, cercetatorii si specialistii in sanatate se tem ca nicotina pura inhalata in plamani produce si efecte negative asupra organismului. Nu se stie nici daca produsele care constituie tigara electronica trec prin controale de calitate stricte. Multi se intreaba daca nicotina care este scrisa pe etichete lichidului se afla in cantitatea declarata si in flacon.
Pe locul opt in top 10 detalii depre tigarile electronice se afla nivelul de nicotina ambiguu. Tigarile electronice pot avea tot atata nicotina ca si cele de tutun sau chiar mai mult. Continutul de nicotina depinde de rezervor si de necesitatile utilizatorului, acesta putand dilua lichidul cu nicotina cu lichid cu glicerina, pentru a mai taia din taria nicotinei.
Utilizatorul isi poate alege puterea nicotinei atunci cand cumpara lichidul, avand la dispozitie mai multe feluri de lichide. Lichidele de nicotina pot avea tot atata toxina cat tigarile sau pot fi lipsite de nicotina pentru cei care pufaie doar pentru a simti experienta fumatului si nu efectele acestuia.
Pozitia sapte in top 10 detalii despre tigarile electronice este luata de ambiguitatea producatorilor si a vanzatorilor. Tigarile sunt vandute in intreaga lume si se pot achizitiona la cele mai bune preturi online! Au fost inventate in China, insa acum se fabrica in multe tari din lume. De multe ori insa, bateriile si acesoriile pentru tigarile electronice sunt replicate, astfel ca vor fi vandute la acelasi pret, insa vor fi de calitate scazuta. Doar cunoscatorii vor sti care sunt produsele originale si care cele contrafacute.
Pe locul sase in top 10 detalii despre tigarile electronice se gaseste lipsa directiei acestora catre publicul tanar, tigarile electronice nu sunt destinate copiilor. Aromele cu care vin lichidele ii pot pacali pe copii, insa acestia nu ar trebui sa se atinga de tigarile electronice. Cum aceste produse se vand online, este simplu pentru un copil sa isi achizitioneze asemenea „jucarii” , chiar mai usor decat cumpararea unui pachet de tigari obisnuite.
In multe tari, utilizatorul paginii web trebuie sa arate ca are cel putin 18 ani pentru a putea cumpara tigari electronice si accesorii ale acestora. Si tinerii pot fi atrasi de aceste tigari datorita publicitatii pe care vedetele o fac. Johnny Depp, Katherine Heigl si David Letterman sunt doar cateva exemple de vedete care au folosit in public, in filme sau la emisiuni, cum functioneaza tigarile electronice.
Pozitia cinci in top 10 detalii despre tigarile electronice este luata de pretul acestora. Tigarile electronice se intind pe preturi variate, insa per total vor costa mai mult initial decat tigarile cu tutun. Producatorul, modelul si stilul tigarii mai adauga sau scade la pret, in functie de caz, asa ca se mai adauga ceva banuti. Si cartusele cu lichid sunt ceva mai scumpe, costand cat un pachet de tigari. Costul lor este redus daca utilizatorul foloseste lichid la butoias mai mare pe care il poate schimba singur dupa necesitati.
Pe locul patru in top 10 detalii despre tigarile electronice se afla mentenanta necesara. Tigarile electronice se refolosesc, insa rezistenta acestora trebuie schimbata cu regularitate pentru ca impuritatile schimba gustul si consistenta fumului. Si bateriile trebuie schimbate din cand in cand pentru ca si acestea isi pierd din functionalitate daca sunt utilizate frecvent. Lichidul este pus la loc frecvent pentru ca pe masura ce se fumeaza, acesta sa evapora.
Pe locul trei in top 10 detalii despre tigarile electronice se afla decizia oficialilor in privinta legalitatii produselor. Tigarile electronice nu au fost inca date pe linia verde a oficialitatilor din tarile americane, insa producatorii spun ca acestea nu au alte scopuri si utilitati decat pe cele recreationale. Companiile americane au dat in judecata oficialitatile si au castigat pentru ca acestora nu li se permitea sa isi vanda produsele. Producatorii nu considera ca aceste tigari sunt droguri.
Pe locul doi in top 10 detalii despre tigarile electronice se afla lipsa restrictiilor folosirii acestora. Aceste tigari pot fi folosite oriunde pentru ca nu produc fum cancerigen precum tigarile cu tutun. Specialistii in sanatate cred insa ca aceste produse au si efecte negative aspra celor din jur si asupra organismului, fiind necesare mai multe teste care sa afirme sau sa infirme teoriile de ambele parti ale baricadei. In cateva tari din lume tigarile electronice sunt interzise pe cand in alte state acestea au reguli de functionare si utilizare stricte impuse de lege.
Pozitia de top in top 10 detalii despre tigarile electrice este luata de efectele vaporilor. Daca tigarile electronice nu scot fum secundar, ele scot vapori. Producatorii spun ca vaporii sunt formati doar din apa si nu au efecte negative asupra organismului, astfel ca pot fi folosite oriunde. Specialistii in sanatate nu sunt atat de siguri si mai doresc efectuarea de teste aditionale care sa dovedeasca efectul vaporilor scosi in urma fumatului cu tigara electronica.
Persoanele cu probleme de sanatate sensibile au declarat ca fumul de la vaporii de tigara au fost iritanti pentru ochi, gat si nas, facandu-i sa fie ametiti si sa respire mai greu. Cei care nu sunt de acord cu folosirea tigarilor electronice spun ca acestea nu ar trebui sa fie folosite pana cand producatorii nu au demonstrat ca acestea sunt bune pentru toata lumea si nu au niciun efect negativ asupra organismului.
despre nicotina si lichidul pentru tigara electronica se stiu mai multe decat despre tigarile clasice. Daca o sa dati o cautare dupa „tigara electronica studii” o sa vedeti cat de multe cercetari s-au facut in aceast domeniu