Află 3 soluții eficiente pentru sporirea fertilității masculine și îmbunătățirea potenței

0
416
Află 3 soluții eficiente pentru sporirea fertilității masculine și îmbunătățirea potenței

Știați că brânca-ursului este planta medicinală care are efect extraordinar asupra îmbunătățirii potenței masculine? Specialiștii în domeniul medical recomandă extractul de brânca-ursului în tratamentul impotenței hormonale și ca stimulent al activității testiculelor.

Brânca-ursului

Este o plantă care crește în Europa, Asia și Africa de Nord. Are denumirea științifică Heracleum sphondylium și este numită popular plăcinta-porcului sau crucea-pământului. Este folosită la obținerea medicamentelor homeopatice pentru tratamentul depresiei, epilepsiei și altor afecțiuni. Ceaiul din brânca-ursului este recomandat în tratamentul tulburărilor gastrointestinale, dermatitelor, mâncărimilor pielii, diareei, infecțiilor fungice și micozelor.

Florile și semințele de brânca-ursului au proprietăți excelente pentru glandele sexuale, stimulează funcționarea normală a acestora, au efect de vasodilatator genital ( prin urmare ajută în cazuri de impotență vasculară). Prin folosirea acestei plante se crește eficiența actului sexual, se îmbunătățește calitatea spermei, se menține motilitatea spermatozoizilor, se contribuie la irigarea regiunii pelviene și se sporește fertilitatea masculină.

Ginsengul chinezesc

ginsengul chinezesc

O altă plantă cu efect bun asupra libidoului, deoarece ajută la creșterea acestuia prin efectul afrodisiac, este ginsengul chinezesc sau Panax ginseng. Această plantă a fost folosită de mii de ani în medicina tradițională coreană și chineză. Rădăcina plantei are efect tonic pentru minte și corp, de revigorare și stimulare a virilității, de îmbunătățire a calității spermei, de menținere a erecției ferme, de vindecare a impotenței și disfuncțiilor erectile, de combatere a slăbiciunii în corp, a stărilor depresive, a insomniei și anxietății, de vindecare a hipotensiunii arteriale, de creștere a puterii de concentrare și vindecare a infertilității la femei.

Citește și:  Ferula (Ferula gummosa) - Sucul plantei era folosit la afumarea carnii

Ghimpele

De asemenea, ghimpele este o plantă medicinală care ajută în stimularea potenței masculine, deoarece are acțiune benefică în secreția hormonului de testosteron. Ghimpele are denumirea științifică Tribulus terrestris și este apreciat tocmai pentru capacitatea sa de a stimula producția de testosteron în corp. Culturiștii folosesc astfel de extracte deoarece testosteronul ajută la creșterea masei musculare.

Proprietățile plantei sunt afrodisiace, digestive, expectorante, laxative, vermifuge, tonice hemostatice, de mărire a potenției și menținere a erecției ferme. De asemenea ghimpele este astringent, diuretic, analgezic, hipotensiv, cardiotonic, hipoglicemiant, antiinflamator, ajută la purificarea sângelui, în tratamentul bolilor de piele, infecției cu viermi intestinali, disfuncției erectile, cistitei, inflamațiilor, impotenței, pietrelor la rinichi și vezică urinară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.