Ardei iute Cayenne – Întărește inima, stimulează sistemul circulator

0
73

În ziua de azi, mulți oameni consumă cafea pentru a avea un plus de energie și a-și stimula sistemul nervos. Totuși consumul de cafea are și dezavantaje: creează dependență, induce o stare de agitație, produce insomnie, crește nivelul hormonilor la stres, produce halucinații auditive, afectează ficatul, crește tensiunea arterială și frecvența respirației.

În plus, oamenii au nevoie de un supliment care să activeze sistemul circulator, să stimuleze sângele să ajungă acolo unde trebuie și să ajute la vindecare. În acest caz este recomandat ardeiul iute Cayenne.

Acesta este descris în ghidul de medicină pe bază de plante: „Back to Eden” – de Jathro Kloss. Acesta prezintă în cartea sa remedii pe bază de plante și nutriție naturală. În carte, autorul dedică 10 pagini doar ardeiul iute Cayenne și spune că este imposibil să provoace vreo leziune organismului, nu are efecte secundare.

O altă carte ce prezintă tratamente cu acest ardei iute este: „Cure with Cayenne”, scrisă de medicul generalist Sam Biser.

Care sunt beneficiile capsulelor cu ardei iute Cayenne?

Acest ardei iute de Cayenne se poate cumpăra de la plafar, sau de la magazinele naturiste. Recomandat este să folosești ardei iute Cayenne organic. El se folosește intern și extern, are proprietăți medicinale demonstrate prin studii ale oamenilor de știință. Acesta poate înlocui aspirina, care este un medicament ce are și efecte secundare. Este cel mai bun dezinfectant pentru organism – elimină paraziții și viermii intestinali.

Stimulează sistemul circulator și vindecă ulcerul stomacal

Acest ardei iute oferă beneficii pentru sistemul circulator, ajută în tratamentul problemelor cardiovasculare, în reducerea riscului de infarct. Prin folosirea de ardei iute Cayenne se reduce presiunea sanguină, se subțiază sângele; ardeiul ajută sângele să ajungă acolo unde este necesar, în cele mai mici vase capilare. El deschide capilarele și ajută la vindecarea pereților venelor și arterelor.

În plus, oamenii de știință au spus și faptul că pudra de Cayenne oprește și hemoragiile interne și externe ale rănilor, deoarece ea face sângele să aibă o consistență normală. Pudra ajută și la coagularea sângelui acolo unde este o rană sau o tăietură, respectiv la sudarea pereților vaselor de sânge rupte sau deteriorate.

Despre ardeiul iute Cayenne, cercetătorii au arătat că poate vindeca ulcerul peptic, ulcerul stomacal de care suferă mulți oameni. Despre acest produs ei au explicat modul cum poate salva o persoană și de infarct sau atac de cord. Medicul Sam Biser spune în cartea sa „Vindecarea cu Cayenne” că această plantă poate vindeca mușchiul inimii. Ardeiul iute stimulează circulația sângelui și astfel ajută la vindecare. Tot ce ajunge în sânge este important, prin sânge este distribuit în organism și ajută la vindecare.

Conține capsaicină și are proprietăți anticancer

Prin folosirea de ardei iute Cayenne se reduce stresul și chiar se poate trata cancerul. Există studii care sugerează că în ardei Cayenne se găsește o substanță numită capsaicină care încetinește creșterea celulelor canceroase. Capsaicina are proprietăți anticancer, arată un studiu din 2016. Ea modifică gemele implicate în supraviețuirea celulelor canceroase, oprește creșterea acestora și poate vindeca tumorile și diferite tipuri de cancer.

Citește și:  Consumul excesiv de zahăr duce la obezitate – un factor de risc pentru cancer

Capsaicina are proprietăți analgezice, antiinflamatorii, antioxidante, antiobezitate și este folosită în scop medical de foarte mulți ani. Ea poate fi utilizată ca factor alimentar chimiopreventiv, are activitate anticancer și este esențială împotriva dezvoltării și progresiei cancerului. Oamenii de știință au demonstrat faptul că ea poate induce apoptoza în peste 40 de tipuri de cancere diferite; de exemplu poate stopa cancerul de colon, cancerul de plămâni, cancerul de prostată, cancerul pancreatic, cancerul esofagian, cancerul de piele, cancerul de vezică biliară, cancerul de sân, leucemia.

Ardeiul iute Cayenne se utilizează pentru uz intern în caz de durere de gât, roșu în gât. Are capacitatea de a crește cantitatea de acid gastric din stomac, lucru indicat mai ales la persoanele care au o cantitate de acid scăzută.

Ardeiul Cayenne este un remediu remarcabil pentru multe probleme de sănătate. Este indicat în caz de diabet, boli de inimă, reumatism, boli de rinichi, ulcer, infecții, presiune scăzută a sângelui, probleme de circulație sanguină, bronșită, congestie nazală, febră, balonare, vene varicoase, artrită, cancer.

Alte beneficii

La plafar se găsesc capsule de ardei iute Cayenne care sunt o completare bună a dietei. Acestea sunt recomandate oamenilor activi, care fac sport, dar și oamenilor ce duc o viață sedentară. Produsul asigură sănătatea sistemului cardiovascular, digestiv, are foarte multe oligoelemente, vitamine, minerale, alcaloizi, carotenoide, capsaicină.

Prin aportul de ardei iute Cayenne se stimulează metabolismul, se previne obezitatea, se purifică sângele, se favorizează arderea grăsimilor, se reduce nivelul de colesterol din sânge și se îmbunătățește transportul nutrienților la celule, țesuturi, mușchi, organe.

Acest produs este bun pentru membrana mucoasă a stomacului și a intestinelor, vindecă această membrană, ajută în tratamentul ulcerului. Acest supliment alimentar combate infecțiile intestinale, infecțiile cu paraziți și viermi intestinali.

Cu ardei iute Cayenne poți trata artrita. Fitoterapeuții spun că ardeiul iute stimulează circulația sângelui, crește fluxul de sânge în piele și articulații, ajută în calmarea durerii, ameliorează spasmele musculare. Ardeiul are efect antimicrobian, reduce riscul de infecție intestinală ori stomacală, vindecă dizenteria, gastroenterita, este un remediu bun pentru artrită.

De asemenea, acest ardei Cayenne poate trata tusea, infecțiile virale. Dacă ai tuse umedă sau uscată persistentă și lătrătoare, atunci probabil suferi de o infecție virală. De obicei, în acest caz apar și secreții nazale, dureri de gât și febră mare. Aceste simptome se pot reduce cu aceste capsule de ardei iute Cayenne, cu ceaiuri de coacăze, cătină și alte plante medicinale. Ceaiul de tei este diaforetic și este recomandat în tratament. Ardeiul iute Cayenne se poate adăuga în ceai, în cantitate mică, el va spori efectul antiviral și va grăbi vindecarea bolilor intestinelor și ale stomacului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.