Blefaroplastia te ajută să ai pleoape mai frumoase

0
156
Blefaroplastia te ajută să ai pleoape mai frumoase

Femeile în general, suferă foarte mult de aspectul inestetic de ,,pungi de sub ochi˝. În ajutorul lor vine blefaroplastia, una din cele mai comune proceduri de tip operatoriu care se fac la nivelul feței. Blefaroplastia este o interveție chirurgicală cu ajutorul căreia se înlătură excesul de grăsime și cel tegumentar de la nivelul pleoapelor ochilor, atât de la cele superioare cât și de la cele inferioare.

Femeile apelează la o astfel de procedură deoarece chirurgia plastică le oferă avantajul de a elimina excesul de piele și grăsime de la pleoapele ochilor și astfel de a avea din nou pleoape frumoase, dar și de a scăpa de ridurile și ,,pungile˝ de sub ochi, de a corecta scăderea câmpului vizual, de a avea un aspect plăcut și reîntinerit al chipului.

Blefaroplastia este indicată în tratamentul diferitelor probleme care apar la nivelul ochilor. De exemplu ea ajută la eliminarea excesului de piele din zona pleoapelor inferioare și superioare. De asemenea îndepărtează grăsimea de la pleoape, care creează acel aspect inestetic de ,,pungi sub ochi˝.

Blefaroplastia

Cei care au riduri la ochi, pot spune adio acestora dacă apelează la operația de blefaroplastie. Prin această intervenție chirurgicală se poate corecta și forma ochilor, cutele de la extremitățile ochilor sau se pot ridica colțurile de jos ale acestora.

Citește și:  Fumatul are un impact major asupra fumuseții - Un fumător va avea de 10 ori mai multe riduri decât un nefumator

Există persoane care nu pot face această operație din cauza unor probleme de sănătate. În categoria acestora intră cei care suferă de diabet zaharat, hipertensiune arterială, ochi uscat, cancer, hipertensiune intraoculară, boli ale sistemului cardiovascular, afecțiuni ale glandei tiroide, boli grave la nivelul organelor interne.

Intervenția chiurgicală se face sub anestezie generală și anestezie locală. Operația poate dura destul de mult, de la minim o oră, pană la cel mult trei ore. De regulă se începe cu pleoapele inferioare, se fac incizii palpebral inferior, chiar sub genele acestora. După ce se înlătură pungile de grăsime de la pleoapele inferioare, se procedează în mod asemănător și la pleoapele superioare.

Dacă este nevoie se face o excizie de îndepărtare a excesului de piele, iar la final se realizează sutura cu fire foarte fine speciale, se aplică pansamentele pe ochi și se administrează un tratament pe bază de medicamente antibiotice pentru prevenirea infecțiilor. Dupa 4-7 zile se scot firele, dupa 10-12 zile dispare edemul, iar la aproximativ 3 săptămâni nu se mai observă nici petele de culoare roșie-vineție de forma unor vânătăi. După operație, cicatricele vor fi de forma unor linii albe fine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.