Ce coafuri pentru femei cu parul roscat sunt la moda in 2013-2014?

0
1406

Culoarea roscata la par este la moda in 2013-2014. Femeile care aleg aceasta culoare de par trebuie sa stie ca nu orice nuanta este potrivita tenului, ea trebuie aleasa astfel incat sa fie potrivita persoanei respective. Pentru aceasta se poate cere ajutorul unui stilist. Un dezavantaj al acestei culori este ca se decoloreaza mai repede comparativ cu altele si astfel parul trebuie vopsit mai des. De asemenea este important sa se stie ca aceasta culoare este recomandata doar pentru femeile care au firele de par groase si sanatoase, astfel podoaba capilara va arata mai bine. Frumusetea coafurii se contureaza si prin folosirea unor sampoane si balsamuri de calitate care sunt speciale pentru acest tip de par vopsit in rosu.

In orice caz o femeie care are parul roscat va atrage intotdeauna atentia celor de jur si trebuie sa fie pregatita pentru acest lucru, sa aiba incredere in ea si in calitatile ei.

Citește și:  Cele mai frumoase coafuri pentru femei cu părul scurt, la modă în anul 2016

In acest articol va prezentam diferite variante de coafuri pentru femei cu parul roscat.

Parul vopsit in doua nuante de culori, Foto: modelatucabello.blogspot.roModa in acest an la coafuri, Foto: modelatucabello.blogspot.roCoafura trendy pentru femei cu par lung, Foto: modelatucabello.blogspot.roCoafura la moda in acest an, Foto: modelatucabello.blogspot.roCoafura pentru par cret de lungime medieFoto: modelatucabello.blogspot.roCoafura cu breton, Foto: modelatucabello.blogspot.roTunsoare moderna pentru femei cu parul lung si drept, Foto: modelatucabello.blogspot.roCoafura asimetrica, Foto: modelatucabello.blogspot.roCoafura pentru rochie de seara, Foto: modelatucabello.blogspot.roModa in 2013, Foto: modelatucabello.blogspot.roCoafura tinereasca pentru femei cu parul lung, Foto: modelatucabello.blogspot.roCoafura simpla cu breton si codita, Foto: modelatucabello.blogspot.roCoafura pentru femei cu par cret, Foto: modelatucabello.blogspot.roCoafura cu breton pentru par lung, Foto: modelatucabello.blogspot.roCoafura pentru femei la moda in acest an, Foto: modelatucabello.blogspot.roCoafura eleganta pentru rochie eleganta, Foto: modelatucabello.blogspot.roCoafura pentru femei cu parul lung, Foto: modelatucabello.blogspot.roCoafura pentru par scurt, Foto: modelatucabello.blogspot.roCoafura trendy in acest an, Foto: modelatucabello.blogspot.roTunsoare cu suvitele d epar de lungimi diferite, Foto: modelatucabello.blogspot.roCoafura sexy la moda in 2013, Foto: modelatucabello.blogspot.roTunsoare moderna in 2013, Foto: modelatucabello.blogspot.roCoafura pentru par lung, Foto: modelatucabello.blogspot.ro
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.