Ce inseamna un parfum de calitate?

0
391
Ce inseamna un parfum de calitate

Ce inseamna un parfum de calitate si cum poate fi deosebit de o imitatie obisnuita? Industria parfumurilor a ajuns la cote maxime, iar popularitatea mirosurilor placute, inedite, interesante si misterioase atrage pe toata lumea. Daca vedetele scot  pe piata noi si noi parfumuri, de ce sa nu scoata un ban si cei care si-au facut o afacere din vanzarea parfumurilor contrafacute? Bineinteles, cum nu toti romanii au bugetul necesar pentru a achizitiona parfumuri de sute de lei, multi ajung sa foloseasca imitatii ale acestora. Cum deosebim insa un parfum de calitate de unul contrafacut?

Achizitionarea parfumurilor originale reprezinta o investitie in propria imagine, avand in vedere preturile care nu prea pot fi neglijate. Daca alegeti sa cheltuiti bani pe un parfum scump, trebuie sa va convingeti ca ceea ce cumparati este autentic si nu un fals. Inaintea achizitionarii unui parfum scump puteti urma cativa pasi pentru a nu va lasa pacaliti de falsurile de pretutindeni.

Ambalajul este primul semn al unui parfum de pret sau al unuia fals. Parfumurile scumpe au ambalaje de calitate si sunt facute pana la cel mai mic detaliu. Marile case de parfumuri aleg cei mai buni designeri pentru a le confectiona ambalajele la standardele cele mai  dure de calitate. Astfel ca fabricile de falsuri nu vor putea satisface aceste clauze. Daca produsul achizitionat este doar un tester, cutia nu are nicio valoare, insa puteti observa calitatea sticlei si puteti incerca mireasma, facand un test mai important decat cel al ambalajului.

Un parfum de calitate este stantat in mod corect. Atat pe cutia originala, cat si pe parfum se va gasi un cod stantat ce nu trebuie sa difere. Cutiile sigilate ar trebui sa contina acelasi cod precum parfumul ce se afla inauntru.

Parfumurile originale sunt facute din cele mai scumpe esente, avand mirosuri inconfundabile si durabile. Folosit pe un tester, parfumul original isi mentine persistenta 24 de ore sau chiar mai mult, depinzand de tipul sau: apa de toaleta, apa de parfum.

Citește și:  Cum recunoastem produsele falsificate, contrafacute sau expirate?

parfum de calitate

Sticla unui parfum de calitate va indeplini aceleasi cerinte ca si ambalajul, de cele mai multe ori acestea reprezentand adevarate opere de arta. Producatorii neautorizati care fac duplicate parfumurilor scumpe fie nu folosesc acelasi fel de sticle, fie vor face sticle cu defecte vizibile. Flaconul trebuie sa se afle intr-o conditie perfecta si sa nu prezinte scurgeri de niciun fel. Sticla parfumului reprezinta cartea de vizita a acestuia, fiind totodata si o buna strategie de marketing.

Si lipezimea parfumului poate determina daca acesta este un parfum de calitate sau unul contrafacut. Pentru a verifica limpezimea acestuia, puteti scutura sticla, iar daca bulele de aer dispar in 10 secunde, atunci aveti de-a face cu un produs original, insa daca parfumul ramane spumos, acesta este un fals.

Cand parfumul este agitat, lichidul din interior trebuie sa fie unul clar, fara reziduuri. In cazul in care lichidul nu este curat, parfumul este doar un produs contrafacut.

Testul comparativ ajuta la distingerea parfumurilor. Dupa achizitionarea unui parfum de calitate puteti apela la serviciile unui magazin de parfumuri pulverizante, parfumul dumneavoastra si unul de la aceeasi firma pe testere, cele doua trebuind sa aiba acelasi miros si intensitate si dupa ce trece putin timp de la pulverizare. In caz contrar, parfumul achizitionat reprezinta o licoare falsa.

Un parfum de calitate aduce o nota aparte persoanei care se imbraca in mireasma florala, fructata sau lemnoasa dorita, iar rafinamentul mirosului este dat de produsele autentice. Pentru a face o investitie in imaginea dumneavoastra, trebuie sa luati act de indiciile de mai sus, astfel incat sa nu dati o caruta de bani pe un parfum contrafacut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.