Cele mai interesante tendințe la tunsori 2018 pentru bărbați

0
9152
Cele mai interesante tendințe la tunsori 2018 pentru bărbați

Coafurile pentru bărbați sunt foarte interesante în acest an, au apărut noi tendințe la fel cum s-a întâmplat și la coafurile pentru femei.

Urmărind noile trenduri din 2018 bărbații au posibilitatea de a afla care sunt cele mai populare coafuri, de a-și descoperi propriul stil care să fie și extrem de modern.

Prin acest articol se face o invitație în lumea fabuloasă a coafurilor și tunsorilor pentru bărbați, din care ei se pot inspira și alege variantele cele mai bune care le pot evidenția personalitatea.

Coafuri și tunsori în vogă în anul 2018 pentru bărbați

Bărbații pot opta pentru o tunsoare modernă care are denumirea de coc top knot. În regiunea temporală a capului firele de păr sunt mai lungi pentru ca să poată fi strânse într-un coc și prinse cu un elastic.

În partea de spate și pe laterale părul trebuie tuns foarte scurt astfel încât în ansamblu coafura să arate foarte interesant. Pentru a fi în trend bărbații pot opta pentru această coafură și pentru a purta barbă.

Coafură perfectă pentru un look cool
Coc top knot
Coafură modernă

În anul 2018 este în vogă și tunsoarea cu creastă, care are un aspect mai interesant, în sensul că firele de păr sunt mai lungi deasupra și mai scurte în vârful capului. Pe părțile laterale, în zona tâmplelor și la ceafă părul este foarte scurt, sau chiar ras. Acest look este modern și ușor nonconformist.

Tunsoare la modă
Tunsoare la modă

O nouă tendință în acest an este reprezentată de tunsoarea care are o zonă a capului rasă iar pe suprafața ei sunt conturate perfect diferite figuri geometrice. Zona tâmplelor, părțile laterale și ceafa sunt rase, iar deasupra capului părul este lăsat mai lung sau este tuns și coafat în formă de creastă.

Tunsoare cu creastă la modă în anul 2018
Tunsoare cu creastă la modă în anul 2018
Coafuri și tunsori 2018

Pentru a fi o apariție irezistibilă în acest an poți opta și pentru o tunsoare modernă la care părul poate să fie vopsit cu ajutorul unor tehnici profesionale, sau decolorat astfel încât stilul să pară natural, cât se poate de firesc, sau din contra, chiar extravagant.

Șuvițe moderne
Șuvițe moderne
Păr vopsit extravagant
Păr vopsit extravagant

Bărbații îndrăzneți pot opta pentru tunsoarea modernă la care partea de sus este foarte lungă și prinsă în coadă, iar părțile laterale sunt rase. De asemenea este în vogă combinația dintre barbă și păr lung.

Citește și:  Nuantator de par pentru culori vii
Coafură modernă pentru bărbați
Coafură modernă pentru bărbați
Păr lung și barbă
Păr lung și barbă

Se spune că pe măsură ce înaintezi în vârstă trebuie să te obișnuiești cu părul grizonat. În acest an bărbații cu părul grizonat sunt în trend, se recomandă chiar conturarea acestui aspect prin tehnici de colorare astfel încât să se ofere un aer sexy, misterios.

Păr grizonat
Păr grizonat
Coafură în tendințele modei din acest an
Coafură în tendințele modei din acest an
Tunsoare în vogă
Păr grizonat, tunsoare modernă
Păr grizonat, tunsoare modernă

Părul creț sau în stilul unui star rock este de asemenea la modă și desigur preferat de muzicieni sau de vedete rock. A revenit în tendițe și coafura care se purta în anii 50 și care era preferată de Elvis Presley. În acest an această coafură este combinată prefect și cu barba (care trebuie să fie perfect conturată și cu un aspect îngrijit).

Coafură cu bucle
Coafură 2018
Coafură 2018

În anul 2018 este la modă și coafura cu părul de lungime medie și cărare pe mijlocul capului. Vârfurile firelor de păr pot fi tunse puțin în scări.

Nirvana
Nirvana

Tunsorile creative sunt la modă în acest an. Acest lucru se realizează foarte ușor prin intermediul unor desene care pot fi la ceafă sau pe părțile laterale ale capului, unde părul este tuns foarte scurt.

Tunsoare creativă 2018
Tunsoare creativă 2018
Tunsoare interesant realizaă în zona cefei
Tunsoare interesant realizată în zona cefei
Tunsoare creativă
Tunsoare creativă

Părul lung în stilul surfer este considerat de specialiști ca fiind în tendințele modei și foarte sexy. Bărbații cu spirit artistic pot opta pentru o astfel de frizură pentru că le vine foarte bine, având în vedere stilul lor de viață. Pentru ca părul să arate frumos, îngrijit și sănătos trebuie spălat foarte des, iar capetele firelor de păr trebuie tăiate la 3 luni.

Tunsoare de surfer
Tunsoare de surfer

Pentru a avea un look deosebit fiecare bărbat trebuie să apeleze la ajutorul unui hairstylist, să recurgă la cele mai recente tehnici și tratamente pentru păr, să opteze pentru o tunsoare modernă, să-și îmbunătățească aspectul culorii părului și chiar să-și schimbe culoarea în funcție de caracteristicile fizionomiei sale, tipul de piele, tipul de păr și stilul de viață.

O persoană cu experiență în domeniu îi poate oferi la un salon de coafură cele mai bune sfaturi și astfel va ști ce fel de schimbări trebuie să facă pentru a arăta mai bine, pentru a avea un aspect unic, elegant și îngrijit.

Tendințele la tunsori pentru bărbați în acest an
Tendințe la tunsori pentru bărbați în acest an

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.