Dragi femei, depășiți cu eleganță problemele dificile din viață!

0
243

Timpul trece foarte repede, anii trec și ei, și iată că ajungi la momentul când trebuie să-ți arăți vârsta cu eleganță. Este posibil să parcurgi o perioadă când nu mai ești atât de mulțumită de felul cum arăți, dar asta nu înseamnă că trebuie să reacționezi la o astfel de situație prin stări depresive și de anxietate. Nu trebuie să-ți fie teamă de a îmbătrâni sau să-ți pierzi cheful de viață pentru că nu mai ești tânără ca altădată. Faptul că nu mai ești la vârsta când arătai înfloritoare poate deveni o obsesie și poate duce chiar la probleme mentale, la nevroze sau depresii serioase.

Cum se pot depăși astfel de probleme ale vieții, legate de vârstă, de menținerea frumuseții?

Încearcă să te detașezi de toate problemele, să trăiești momentul, să te bucuri de fiecare zi, să descoperi căi pentru a trăi în armonie cu tot ceea ce te înconjoară. Nu dispera atunci când ți se întâmplă ceva, nu uita că atunci când o ușă se închide este posibil ca alta să se deschidă. Trăiește prezentul și fii deschisă către tot ce urmează, pentru a te elibera de resentimentele și dezamăgirile din trecut.

Când simți că ești nervoasă nu este ,,o mare catastrofăˮ nici dacă îți aprinzi o țigară. Fă-ți și acest moft și simte-te bine, simte că te iei ,,la trântă cu viațaˮ, că ai curajul de a-ți exprima libertatea și orice risc în ceea ce îți dorești. Sunt multe femei care fumează ocazional, doar așa pentru a se distra, însă ele nu fac din acest moft un obicei pentru a nu-și strica sănătatea. Pe Internet există tot felul de produse de acest fel, țigări și tabachere, dar și alte lucruri pentru cei care sunt pasionați de fumat. Ai grijă însă, nu exagera, nu te apuca de acum de fumat!

Uneori este bine să ieși din starea de plafonare, să-ți întorci fața spre viitor și să faci tot ce poți pentru a-l trăi cu bucurie, din plin. Trebuie să te bucuri de viață, să descoperi farmecul vârstei la care te afli, să cauți să fii frumoasă indiferent de situație.

Ai grijă de inima ta, iubește din tot sufletul, arată-ți sentimentele celor dragi! Relaxează-te, plimbă-te pe jos în fiecare zi, ai grijă de circulația ta, aceasta este foarte importantă pentru sănătatea ta. Chiar dacă îți place să fii elegantă, renunță la pantofii cu toc înalt, eliberează-ți picioarele și ai grijă mai mult de ele, de mușchi, de oase și de ligamente, și ai să vezi că te vei simți minunat cu alt tip de încălțăminte, mai comodă și mai relaxantă. Numeroase probleme pot să apară din cauza unor echilibre perturbate nu doar la picioare dar și la bazin, spate sau la coloana vertebrală. Fă multă mișcare pentru că doar așa te menții în formă! Sedentarismul și imobilitatea te pot face să suferi de osteoporoză, să ai probleme la țesutul osos.

Citește și:  Vezi galerie foto cu imagini de coafuri in stil japonez la moda in 2013

Bucură-te de momentele de somn și odihnă! Organismul are nevoie ,,să-și încarce bateriileˮ pentru a funcționa normal, de aceea trebuie să dormi suficient, 7-8 ore pe noapte. Tu decizi programul de somn, însă nu uita că este bine să adormi înainte de miezul nopții pentru a-ți face somnul de frumusețe. În acest fel vei arăta odihnită, fără cearcăne și nu vei avea stări de somnolență a doua zi. Dacă nu ții cont de orele de somn să nu te miri că vei arăta obosită, somnul contează foarte mult pentru echilibru, sănătate, frumusețea chipului tău.

Dacă ai insomnie, nu te impacienta, încearcă să bei un ceai calmant din plante medicinale înainte de culcare, sau o cană cu lapte cald și vei vedea că pofta de somn va veni, vei simți o senzație de relaxare în corp, pleoapele grele, iar în final vei adormi. Insomnia poate fi și o consecință a lipsei de mișcare, a faptului că mănânci foarte mult seara (cina este prea copioasă), sau poate te-ai enervat cu ceva și ai ajuns la o stare de tensiune nervoasă, de oboseală excesivă chiar înainte de a te băga în pat. Pentru a dormi bine trebuie să înveți să te deconectezi de toate problemele, să elimini stresul făcând puțină mișcare sau o baie caldă, să te calmezi ascultând muzică înainte de a merge la culcare.

Simte-te bine în pielea ta, nu deveni o victimă a stresului și a problemelor care apar. Fii pozitivă, calmă, încearcă să rezolvi totul încet și să-ți călești caracterul făcând față obstacolelor. Nu exagera cu nimic, trăiește clipa, nu te mai gândi la trecut, la ceea ce a fost sau la ce ai fi putut schimba. Fii indulgentă cu oamenii care greșesc, cel mai bine este să eviți persoanele care nu-ți plac, care îți afectează negativ viața. Găsește înțelepciunea în orice experiență și nu te lăsa condusă de orgoliu, pentru că acesta duce întotdeauna la despărțire și suferință. Trăiește din plin aici, acum, momentul prezent!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.