Impresionant! O femeie a cheltuit 14.000 $ pentru vestimentația de prințesă Disney

0
198
Sarah Ingle - Rapunzel, Foto: tube.chinatimes.com

Sarah Ingle este o tânără de 25 de ani care și-a împlinit visul din copilărie de a arăta ca o adevărată prințesă. Trăiește în Denver, statul Colorado și are vestimentația asemănătoare prințeselor din basmele citite în copilările sau din desenele animate vizionate. Ea joacă în viața reală roluri de prințese, folosind peruci și rochii ca ale acestor personaje principale din basme și povești, fie că este vorba despre Albă ca Zăpada, Rapunzel, Cenușăreasa, Elsa, Mérida, Ariel, etc. Suma cheltuită de ea a fost de 14.000 $, iar cel care a susținut-o să-și îndeplinească dorința a fost prietenul ei.

Sarah Ingle, Foto: irishmirror.ie

În imaginile de mai jos puteți vedea cât de minunată este Sarah Ingle în diferite vestimentații de prințesă, cât de frumos are părul și cât de bine imită eroinele sale preferate încă din anii copilăriei. Fizicul o ajută foarte mult, are trăsături fine, ochii mari și expresivi, gene lungi, iar cu puțin machiaj este destul de ușor să se apropie de frumusețea unei prințese. Desigur ea se îmbracă în diferite rochii de prințesă pentru a arăta ca eroinele din desenele animate: tânăra din Frumoasa și Bestia, Albă ca Zăpada, Ariel din Mica Sirenă, prințesa Aurora din Frumoasa din Pădurea Adormită, prințesele Anna și Elsa, Cenușăreasa și Rapunzel.

Sarah Ongle - Eroina din basmul Frumoasa și Bestia, Prințesa Elsa din Frozen, Foto: tube.chinatimes.com
Sarah Ingle – Eroina din basmul Frumoasa și Bestia, Prințesa Elsa din Frozen, Foto: tube.chinatimes.com

Sarah Ingle se ocupă și de organizarea de evenimente și petreceri pentru copii, la care se costumează în diferite prințese. Merge și la orfelinate și spitale de copii, pentru a aduce un pic de bucurie pe chipul acestora prin momentul său artistic și cântecele ei. Este foarte fericită să apară astfel în fața copiilor deoarece aceștia adoră să își vadă personajul preferat. Copiii se distrează grozav în compania ei și o consideră o prințesă adevărată.
Sarah Ingle - Prințesa Anna, Foto: anandabazar.com

Citește și:  Știați că la femei cafeina în exces este mai nocivă decât la bărbați?
Sarah Ingle – Prințesa Anna, Foto: anandabazar.com

Una din cele mai frumoase rochii este cea de Albă ca Zăpada, la care ea ține foarte mult, fiind eroina din basmul preferat din copilărie. Rochia în galben, albastru și roșu este asemănătoare cu cea din filmul de lung metraj animat, de Walt Disney. Coafura este aproape la fel, cu părul negru, cu bucle mari și bentiță cu fundiță roșie.

Sarah Ingle - Albă ca Zăpada, Foto: irishmirror.ie
Sarah Ingle – Albă ca Zăpada, Foto: irishmirror.ie

Un alt personaj preferat de Sarah Ingle este prințesa Elsa care are o rochie extraordinară. Pentru a arăta ca ea și-a creat un look aproape asemănător cu o rochie unică, în tonuri de albastru deschis și cu o perucă blondă. Design-ul atractiv, aspectul general și ochii ei frumoși o fac să se apropie foarte mult de frumoasa Elsa din filmul de desene animate Frozen sau Regatul de Gheață, realizat de Disney.

Sarah Ingle - Prințesa Elsa, Foto: ru.hujiang.com
Sarah Ingle – Prințesa Elsa, Foto: ru.hujiang.com
Sarah Ingle - Elsa din Frozen, buzzbooklet.com
Sarah Ingle – Elsa din Frozen, buzzbooklet.com

Într-o rochie deosebită ea o imită pe încântătoarea Mérida, care este un personaj iubit de copii, care i-a impresionat pe aceștia prin aventurile magice și curajoase cu arcul și săgețile din povestea din filmul animat.

Sarah Ingle - Mérida, mygazete.com
Sarah Ingle – Mérida, mygazete.com

O altă rochie de vis este cea a Cenușăresei, în alb și albastru deschis, cu bucle blonde și bentiță azur în păr. Când este în rolul lui Rapunzel are o rochie roz-lila cu alb și o perucă care imita părul lung de aur cu flori de multe culori. În imaginile de mai jos puteți vedea și alte vestimentații interesante ale tinerei Sarah Ingle.

Sarah Ingle - Cenușăreasa, Foto: deccanchronicle.com
Sarah Ingle – Cenușăreasa, Foto: deccanchronicle.com
Sarah Ingle - Rapunzel, Foto: tube.chinatimes.com
Sarah Ingle – Rapunzel, Foto: tube.chinatimes.com
Sarah Ingle - Prințesa Elsa din Regatul de gheață, Foto: irishmirror.ie
Sarah Ingle – Prințesa Elsa din Regatul de gheață, Foto: irishmirror.ie
Sarah Ingle - Frumoasa din Pădurea Adormită, Foto: cinemaestria.blogspot.com
Sarah Ingle – Frumoasa din Pădurea Adormită, Foto: cinemaestria.blogspot.com
Sarah Ingle - Ariel, Foto: miblogunk.hu
Sarah Ingle – Ariel, Foto: miblogunk.hu
Sarah Ingle - Prințesa Anna, Foto: womantoc.gr
Sarah Ingle – Prințesa Anna, Foto: womantoc.gr
Sarah Ingle, Foto: womantoc.gr
Sarah Ingle, Foto: womantoc.gr
Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.