Manichiura pentru Revelion 2019 – Tendințe în manichiură

0
1778

Manichiura pentru Revelion 2019 este spectaculoasă. Femeile au multe opțiuni când vine vorba despre manichiură, despre alegerea stilului, a nuanțelor de culori pentru ojă, a unghiilor false respectiv a unghiilor cu gel sau acril. Care sunt tendințele în manichiură pentru Revelion și anul 2019?

Navigare rapidă în articol:

Manichiură cu glitter  

Manichiura cu glitter era la modă în anii  ̓90 dar continuă să fie la fel de apreciată și în acest an. Pentru a avea o manichiură deosebită de Revelion poți utiliza oja cu glitter care se aplică integral pe unghii sau doar parțial, folosind câteva particule strălucitoare, pentru un efect aparte asupra zonei respective. Glitterul se poate folosi doar pe vârful unghiilor ca la manichiura franțuzească sau pe toată unghia.

Manichiura cu glitter este în topul preferințelor pentru anul 2019 și este perfectă pentru Revelion. Are o strălucire foarte intensă, deci se potrivește cu o ținută elegantă – o rochie cu paiete. Glitterul are un farmec aparte, o sclipire care se potrivește cu sezonul de iarnă. Se pot folosi diferite nuanțe, dar mai ales de bronz auriu, alb cu argintiu și altele. De Revelion manichiura trebuie să fie elegantă, iar modelele super glam cu glitter sunt ideale. Acum este momentul când se poartă rochii din materiale strălucitoare sau cu paiete, dar și machiaj extravagant cu glitter sau chiar cu aplicații din cristale Swarovski.

Cele mai spectaculoase modele de unghii sunt acelea cu glitter holografic sau cu bucățele de glitter de tip confetti. Manichiura poate fi și clasică cu glitter aplicat pe toată suprafața unghiilor sau cu o zonă mată și o zonă strălucitoare. De Anul Nou este perfectă manichiura colorată, respectiv cu glitter în diferite nuanțe (albastru, violet, verde, roșu, bej, portocaliu), sau manichiura mai selectă, cu accent nail, cu glitter argintiu sau auriu.

Manichiura în nuanțe de albastru

Albastrul este o culoare bogată, care a devenit foarte populară în anul 2018 dar care va fi și în tendințele modei la manichiură în anul 2019. Sunt preferate mai ales nuanțele închise de albastru, care au mai multă eleganță. Cea mai renumită este nuanța de albastru regal.

Manichiura portocalie este de asemenea în trend. Culoarea portocalie este energizantă și te duce cu gândul la sezonul cald. De asemenea galbenul și alte culori pastelate sunt recomandate la manichiură în anul 2019. Sunt  la modă combinațiile de galben, albastru și roz, sau alte tonuri de pasteluri deosebite. Se poate alege combinația de verde – violet – portocaliu sau de roșu – violet – portocaliu.

Roșul este mereu la modă, are un efect uluitor, sunt deosebit de elegante tonurile de roșu închis spre vișiniu sau culoarea Marsala. Manichiura de culoare roșie este mereu potrivită pentru Sărbătorile de iarnă și Anul Nou.

Manichiura franțuzească

Acest stil de manichiură este întotdeauna preferat de femei pentru că efectul este deosebit, fin, elegant. În acest an este apreciată manichiura clasică, la care se pune accent pe un stil cu desene destul de complicate mai ales dacă se folosesc tehnici de manichiură aparte, prin care se poate pune personalitatea unei femei în evidență.

Manichiura franțuzească este foarte frumoasă și apreciată în întreaga lume. Deși ea se remarcă prin banda albă de pe unghii, în anul 2019 sunt la modă și alte idei de nail art care pot fi folosite la evenimente speciale, mai ales acum de Sărbătorile de iarnă sau de Anul Nou. Se folosește o bază solidă dar și banda albă care poate fi completată de alte benzi aurii sau argintii, cu glitter, etc.

Sunt recomandate nuanțele de roșu, verde, albastru, violet, roz, dar și alte culori pentru manichiura Franch. Tonurile pastelate sunt de asemenea în tendințele modei și mai ales lacul de unghii bej sau roz.

O tendință a anului 2019 este manichiura Franch neagră, care poate fi pusă în evidență prin mici strasuri, prin glitter strălucitor. Nuanțele închise sunt în trend, sunt folosite pentru manichiura monocromă sau în combinații de mai multe culori.

Lacul de unghii negru este indicat pentru noul an, este caracteristic stilului gotic, dar și pentru anumite petreceri mai extravagante. Negrul este folosit de creatorii de modă în prezentările lor, respectiv de manechinele care au rochii de ocazie și unghii negre spectaculoase.

Manichiura grena de ocazie

Manichiura grena este în tendințele modei. Spre exemplu se pot folosi două nuanțe de grena, una mată și una lucioasă, astfel se oferă un efect de profunzime culorii, unghiile fiind mai alegante și mai frumoase.

Pentru unele persoane această culoare este perfectă pentru sezonul de iarnă, poate fi o nuanță de roșu închis, grena, granat sau vișină putredă. Efectul este puternic, impunător, mai ales dacă este asortată la o ținută în care predomină nuanțele neutre de bleumarin, negru, gri.

Culoarea grena stimulează energia, oferă încredere în sine, crește entuziasmul. Această culoare este perfectă pentru femeile ambițioase, comunicative, încrezătoare.

Manichiură pentru iarna 2019

În această iarnă femeile pot opta pentru manichiura realizată la salon: unghii cu gel sau unghii cu acril. În acest an acrilul a fost folosit frecvent în acest domeniu, el fiind un strat care se întărește repede pe unghii, creează un strat care dă și culoarea unghiilor. Unghiile de acest fel țin mai mult timp. Sunt recomandate femeilor care nu au unghii naturale foarte frumoase, sau care au anumite probleme legate de aspectul lor.  

Se pot alege și unghii cu gel care arată deosebit. Gelul se aseamănă cu oja, se usucă în 2-3 minute, poate fi foarte elegant mai ales dacă este aplicat de un profesionist. Gelul arată mai natural decât acrilul, iar nuanțele sunt mai variate. După cum spuneam, manichiura cu gel este bine să fie realizată la un salon cosmetic pentru că necesită anumite produse speciale și un procedeu mai deosebit, cu lampă, pentru ca aspectul unghiilor să fie perfect la final.

Unghii în spiritul Sărbătorilor de iarnă sunt mai ales în culori strălucitoare, perfecte pentru Anul Nou. Culorile sunt cu efect metalic, sunt feerice, asemenea bijuteriilor, au un luciu intens, o strălucire puternică. Aceste tonuri pot fi de albastru, verde, bej, roșu închis, și alte culori în tendințele din anul 2019.

Citește și:  Află câteva trucuri pentru a avea o manichiură perfectă și un aspect îngrijit al mâinilor

Stiliștii recomandă nuanțele de roșu, alb, negru, corai, vișiniu, maro, gri, kaki, ciocolatiu, culoarea vinului roșu Burgundy, fuchsia, ultraviolet și alte culori la modă în acest an. Se poartă combinații de alb și negru, bej și negru, alb și roșu, nuanțele pastelate și neutre.

Manichiura poate fi în culori metalice de negru cu dungi albe sau bej. Auriul și argintiul sunt perfecte pentru Revelion. Acestea se pot combina cu diferite culori strălucitoare.

Manichiura în culori sidefate

Nuanțele de culori sidefate apar în prezentările creatorilor de modă, la modelele care au defilat pe catwak. Sunt în tendințe unghiile în culori închise sidefate, cum este roșul închis sau maro. Combinațiile de roșu – oranj cu roz – funcsia sunt prezente la modelele din prezentările de modă Roberto Cavalli, Kenzo și Tom Ford.

La alți designeri, s-a pus accentul pe culorile murdare pentru manichiura manechinelor. Albul murdar este în tendințele modei pentru anul 2019 dar și alte culori reci, cum este nuanța de gri cenușiu murdar.

Unghii cu decorațiuni și ornamente

Unghiile cu decorațiuni și ornamente ciudate reprezintă o nouă tendință a anului 2019. Acum manichiura nu mai este simplă, se poartă modele de nail art, care sunt foarte apreciate de vedetele internaționale dar și din țara noastră.

Decorarea unghiilor arată creativitatea specialiștilor în acest domeniu, imaginația lor extraordinară. Pentru unghii se folosesc diverse decorațiuni și ornamente care de care mai interesante, modele funky, teme rock, teme gothice sau punck, idei deosebite de design.

Manichiura de acest fel are rolul de a atrage atenția. Are aplicații de toate felurile, paiete în culori sidefate, scoici pisate, mărgeluțe, inimioare, elemente diferite care întrec uneori orice imaginație. Femeile care aleg o astfel de manichiură vor atrage cu siguranță toate privirile din jur.

Manichiuristele care realizează astfel de creații sunt profesioniste, au talentul de a realiza un design unic pe unghiile doamnelor. Unghiile pot fi în nuanțe de culori diferite, cele mai preferate fiind nuanțele neutre și mai întunecate. Aspectul unghiilor este cu siguranță unul spectaculos, foarte apreciat în străinătate, de persoanele avangardiste.

Unghiile scurte, pătrate sau rotunjite

În anul 2019 sunt apreciate unghiile scurte în tonuri neutre. Unghiile pot fi pătrate sau rotunjite la vărfuri, iar nuanțele de culori pentru ojă pot varia de la cele calde la nuanțele reci. Sunt în trend tonurile de gri și bej dar și nuanțele mai puternice, de roșu sau albastru.

Pentru anul 2019 sunt recomandate și unghiile scurte în culori mai vesele, cum sunt nuanțele de roz pal, verde mentă, alb ca zăpada, albastru pal, portocaliu deschis și altele. Combinația de alb cu roz este perfectă pentru ocazii speciale, apare în cadrul stilului de manichiură franțuzească.

O tehnică folosită frecvent este cea denumită gradient – o tranziție specială de la o culoare la alta. Sunt folosite culori puternice, de albastru cu roșu, verde cu portocaliu, roșu cu negru, albastru cu negru, violet cu negru, sau de violet cu purpuriu închis și alte nuanțe în tendințele modei din anul 2019.

Trecerea de la o culoare la alta se face într-un mod cât mai diferit, poate fi de exemplu în formă de zig-zag sau de benzi. Se poate realiza un gradient pe orizontală sau pe verticală.

Manichiura lună și semilună

Culorile pastelate se folosesc mai ales în cazul manichiurii lună, care este perfectă pentru toate femeile. Cea mai cunoscută este combinația dintre alb și roșu sau alb și negru. Se folosesc nuanțele de bej cu diferite culori, sau lila deschis cu verde mentă, muștar cu galben, sau turcoaz cu nuanța piersicii. Alte combinații în trend pentru anul 2019 sunt: roșu – bordeaux –albastru – mov, sau combinația roz deschis – verde – albastru închis.

Acest stil de manichiură este folosit frecvent de vedetele de la Hollywood. Este o manichiură fină, elegantă și la modă. Este un stil de manichiură franțuzească plină de rafinament, mai ales dacă se folosesc și nuanțe de culori elegante de ojă care sunt în trend. Se poartă unghiile scurte și tonurile pastelate. Stiliștii recomandă trasarea unui arc subțire la baza unghiei care are un efect mai atrăgător.

Pentru un efect de glamour se pot folosi pietre, mici perle care se prind cu un lipici special sau mai simplu este recomandat glitterul. Se poate realiza manichiura Franch cu strasuri care este elegantă, strălucitoare, frumoasă pentru seara de Revelion. Pentru mai multă strălucire se pot aplica paiete, sau oja cu luciu metalic, aurie sau argintie, pe zona de la baza unghiei sau pe întreaga suprafață.

Alte tendințe în manichiură ale anului 2019

În această iarnă sunt la modă tonurile de roșu care au un aer misterios. Sunt preferate nuanțele închise, de roșu maroniu sau roșu ciocolatiu. Manichiura roșie este cea mai utilizată pentru petrecerea de Revelion.

Femeile au unghiile în diferite nuanțe de roșu, unele pictate cu sclipici, cu glitter, sau cu motive caracteristice sezonului de iarnă. Nuanțele sunt foarte variate, de la cele mai deschise la cele mai închise, dar cu siguranță roșul puternic este în topul preferințelor an de an.

Manichiura Franch reinterpretată este o nouă tendință în modă. Sunt folosite noi texturi, efecte strălucitoare, pot fi utilizate chiar și trei nuanțe de culori care să fie cât mai adecvate acestui sezon de iarnă.

În perioada 2018-2019 manichiura franțuzească este foarte interesantă, mai ales prin modelele de nail design care sunt unice, deosebite, pline de rafinament. Sunt folosite combinații de imagini care fac manichiura să arate sofisticată și elegantă.

Desenele pot fi geometrice, cu diferite forme, linii, puncte, zig-zag-uri. Se folosesc oje în culori vibrante, contrastante, de albastru închis, Marsala, violet, Burgundy și altele. De asemenea sunt în trend și tonurile de culori pastelate, de roz, lila, verde pal, alb, corai și altele.

Culorile strălucitoare, de auriu, argintiu, cupru, sunt perfecte pentru petrecerile de iarnă. Aceste nuanțe sunt tot mai mult apreciate, dar și culorile cu efect metalizat de verde și albastru.

Indiferent de forma unghiilor, de lungimea lor, nuanțele acestea merg perfect, au un efect deosebit, elegant. Sunt recomandate și pentru unghiile scurte și pentru unghiile lungi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.