„Medical Medium – Cleanse to Heal” este un bestseller cu informații medicale care îți pot salva viața

0
811

Anthony William a scris pentru oameni un nou bestseller, prin care oferă informații importante referitoare la restabilirea stării de sănătate a organismului, modalități sigure și eficiente de vindecare. „Oricine are toxine și otrăvuri în organism, dar cei care ajung la vindecare înțeleg că acestea le amenință sănătatea chiar înainte de a ne naște și au nevoie de planuri de curățare pentru a se vindeca”, spunea Anthony William.

Află în acest articol de ce merită să citești această carte, atât de prețuită în ziua de azi.

Navigare rapidă în articol:

 1. Anthony William, autor a 6 cărți bestseller
 2. Ce vei găsi în cartea „Medical Medium – Cleanse to Heal”

1. Anthony William, autor a 6 cărți bestseller

Anthony William este autorul a 6 cărți, toate bestsellere internaționale. Are fani în întreaga lume, printre care și multe vedete internaționale, precum sunt:

 • Robert De Niro, Hylary Swank, Liv Tayler, Naomi Campbell
 • Gwyneth Paltrow, Sylvester Stallone, Jenna Dewan, Myranda Kerr
 • Pharrell Williams, Novak Djjokovic și John Donovan.

După ce a fost atât de mult apreciat de cititori pentru cartea sa „Medical Medium – Cellery Juice„, în care a scris despre efectele miraculoase ale sucului de țelină, care vindecă milioane de oameni, el a fost inspirat să scrie un nou bestseller „Medical Medium – Cleanse to Heal„.

Vezi aici un video cu Sylvester Stallone în care vorbește despre această carte:

În video Sylester Stallone spune că „are câteva vești bune de transmis oamenilor și anume faptul că această carte a lui Anthony William îți schimbă viața”. Actorul spune că „îi pare rău că nu a citit această carte când era mai tânăr, deși la momentul actual încă se simte puternic, agresiv și în formă. Și totuși, el s-ar fi putut simți și mai bine de atât, dacă ar fi aflat de metodele din această carte.”

2. Ce vei găsi în cartea „Medical Medium – Cleanse to Heal

Autorul sfătuiește oamenii prin această carte să aleagă anumite planuri de curățare prin care să-și vindece organismul. El a descoperit soluții noi și a stabilit planuri de vindecare pentru persoanele care suferă de diferite simptome, boli și afecțiuni:

 • Depresie, anxietate, oboseală, migrene, amețeală, balonare, tulburări de alimentație
 • Boli autoimune, probleme de obezitate, vertij, probleme suprarenale, pierderi de memorie
 • Răceală, gripă, conjunctivită, glaucom, palpitații cardiace, cancer
 • Eczeme, acnee, psoriazis, chisturi, endometrioză, fibroame, dureri articulare, etc.

Anthony William prezintă în carte „cauzele care produc peste 200 de simptome și afecțiuni” și în plus, oferă și soluții prin care îi poate ajuta pe oameni să se vindece. Cei care au citit cartea sunt recunoscători pentru informațiile aflate cu privire la ameliorarea simptomelor, prevenirea și menținerea sănătății.

Acest scriitor le spune oamenilor prin intermediul cărților sale, cum să-și recupereze sănătatea.

El abordează diferite subiecte precum ar fi:

 • Cauzele simptomelor și ale îmbolnăvirilor
 • Adevărul despre postul intermitent (limitarea aportului drastic al aportului caloric), care a devenit la modă în ultimii ani și care a fost asociat cu scăderea în greutate, creșterea longevității și eficiența sa în caz de cancer, diabet, boli cardiovasculare
 • Adevărul despre microbiom
 • Un ghid de suplimente pentru curățarea organismului și ameliorarea simptomelor în peste 200 de simptome și afecțiuni
 • Mai mult de 75 de rețete și meniuri pentru eliminarea toxinelor din corp, dar și motivele pentru a aplica planuri de curățare
 • Alte informații despre curățarea virală și despre metalele grele toxice din organism.
Citește și:  Uneori nervii ne dau organismul peste cap

Alte aspecte despre autor și carte

Anthony William este numit și vindecător psihic. El a vorbit în acest an despre viața sa, dezvăluind aspecte foarte interesante. Chiar el a spus într-un interviu faptul că „de la vârstă fragedă, când avea doar 4 ani, a comunicat cu Spiritul Suprem, pe care l-a numit Spiritul Compasiunii”. „Era ca și cum un prieten bun îți vorbește”, a mai spus Anthony William (vezi video de la finalul articolului).

El a povestit că totul a început la vârsta de 4 ani, când stătea de vorbă cu bunica sa, și i-a spus că avea cancer pulmonar, deși aceasta încă nu știa de boala asta gravă și nici familia nu avea nicio idee despre asta. El, copil fiind, i-a spus direct bunicii: „Ai cancer pulmonar.”

Începând de la acea vârstă, toată viața, a comunicat cu Spiritul Compasiunii și a aflat despre bolile și suferințele oamenilor din jurul lui. De multe ori, s-a confruntat și cu probleme din cauza dezvăluirii unor asemenea vești despre sănătatea oamenilor. Și totuși în decursul anilor, a trebuit să se obișnuiască cu asta.

Despre carte

El a dobândit cunoștințe necunoscute despre boli cronice inexplicabile și a spus că acestea adesea sunt diagnosticate și tratate incorect. Prin cartea lui, autorul ajută mii de oameni să-și recupereze starea de sănătate.

Un alt scop al autorului este și acela de a respinge o serie de mituri, abordări greșite ale unor tratamente și de a oferi alte planuri de vindecare, ușor de explicat și aplicat. El dezvăluie informații senzaționale despre numeroase simptome, afecțiuni și boli.

Cei care au citit deja această carte – vedete internaționale care sunt mari fani ai acestui scriitor – recomandă cu tărie acest bestseller deoarece are informații valoroase despre sănătate. Citind această carte, poți descoperi răspunsuri la multe întrebări care te macină, în legătură cu diferite probleme de sănătate. De asemenea fanii autorului recomandă și celelalte 4 cărți ale lui, care sunt de asemenea bestsellere internaționale.

Alte cărți bestseller scrise de Anthony William

 

Anthony William a scris și următoarele 5 cărți, alături de cele două despre care am spus mai sus:

Anthony William recomandă și suplimentele VIMERGY (bogate în substanțe nutritive, vitamine și minerale de înaltă calitate), care pot fi comandate acum și în România.

În anul 2022, Anthony William, renumitul autor și expert în domeniul sănătății, a publicat cel de-al șaptelea său volum impresionant, intitulat Brain Saver: Vindecarea Creierului. Această carte a fost recent tradusă și disponibilă acum și în limba română, oferind cititorilor acces la informații valoroase și sfaturi practice pentru îngrijirea și revitalizarea creierului. Această nouă publicație este un ghid esențial pentru cei interesați de optimizarea sănătății cognitive și prevenirea afecțiunilor neurologice, oferind o perspectivă detaliată asupra importanței unui creier sănătos și a modalităților de menținere și îmbunătățire a funcției cerebrale.

Vezi aici un video cu Anthony Wiliam:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.